23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Imaweb förvärvar Carswip

Danska företaget Carswip är nu en del av Imaweb. SaaS-lösningen, som använder AI för att automatisera processen kring bilfotografering – från fotografering till uppladdning på marknadssajter, underlättar arbetet för Imawebs kunder.

Carswip är ett danskt it-företag som utvecklat en lösning som automatiserar processen kring vidareförsäljning av begagnade bilar. Företaget grundades 2017 och har sedan starten haft en snabb tillväxt. Deras lösning är utrullad i mer än tolv länder, med en särskilt stark närvaro i de skandinaviska länderna.

Med Carswip stärker Imaweb sitt nuvarande erbjudande genom att kombinera tjänster från ledande återförsäljningslösningar på marknaden.

- Vi är väldigt glada att bli en del av Imaweb, det ger oss möjlighet att distribuera vår lösning bredare och snabbare på den europeiska marknaden. Carswip som en del av Imawebs systemportfölj ger många synergier, samtidigt som Imaweb kan accelerera sin tillväxt på den nordeuropeiska marknaden, säger Kim Jeppesen, CEO på Carswip. 

Carswip är en SaaS-lösning som använder AI för att automatisera hela processen kring bilfotografering – från fotografering, redigering, integration med kundens DMS och webbsajt till uppladdning på olika marknadssajter.

- Carswip är extra intressant för oss, eftersom det ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder en lösning som kombinerar väldigt avancerad teknik vad gäller bildbehandling med enkel utrullning, vilket underlättar för oss att nå ut till både våra befintliga kunder och till nya marknader, samtidigt som vi fortsätter vår internationella tillväxt i Europa och världen, förklarar Julian Ciccalè, CEO på Imaweb. 

Nextlane Sweden AB
Hedvig Möllers gata 6
223 55 Lund
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5564184090

Kontaktperson

CW
Christina Windisch
Kommunikationsansvarig
Christina.Windisch@imaweb.com

Sänd till en kollega

0.047