23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi söker teknisk B2B-säljare

SUN Maskin & Service AB är nu på jakt efter att förstärka teamet med ytterligare en teknisk säljare av våra premiumprodukter till våra kunder runt om i Sverige.

Som teknisk säljare kommer du att ansvara för ca 200 kunder i olika storlekar och vara en viktig del i vår vilja att växa och leverera verkstadsutrustning i världsklass till våra kunder inom fordonsverkstadsbranschen.

För att lyckas i den här rollen krävs ett stort tekniskt intresse för våra produkter och för våra kunders affär. Det är en fördel om du jobbat med försäljning mot fordonsbranschen tidigare men inget krav.

Vi ser gärna att du jobbat som KAM med försäljning av tekniska produkter i minst 5 år då det ger en fördel i att förstå hur man lyckas långsiktigt med B2B-försäljning. Avgörande faktorer för hur framgångsrik du blir är hur väl du kan hitta rätt balans mellan teknisk förståelse för våra kunder samt din förmåga i att omvandla det till värde för kunden som leder till stängda affärer med nöjda kunder.

Tjänsten är på heltid och placeringsort är i Karlstad eller Stockholm. Ansökningar hanteras löpande och sista ansökningsdag är 19:e maj 2023.

Läs mer om tjänsten och om hur du ansöker på vår hemsida under Lediga tjänster.

Välkommen med din ansökan!

 

SUN Maskin & Service AB | info@sunmaskin.se | 054 - 85 00 75 | www.sunmaskin.se 

SUN Maskin & Service AB
Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564744729

Sänd till en kollega

0.062