23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Från/tillkoppling av elbilars högvoltssystem nu möjligt med Autocom

Möjligheten att koppla från- och till elbilars högvoltssystem ingår nu i Autocoms diagnosmjukvara. En avgörande funktion för att kunna reparera och serva flera system på elbilar.

 

I takt med att elbilarna ökar i antal och ålder får också verkstäderna in  fler och fler av dessa bilar för att serva och reparera. Då är det i många fall helt avgörande att verkstaden kan koppla frånh ögvoltssystemet i bilen. På många fordon kan man inte få access till de nödvändiga systemen i bilen annars.  När arbetet med bilen och systemet sedan är klart behöver mekanikern även koppla till högvoltssystemet igen för att bilen ska  kunna fungera. 

För oberoende bilverkstäder som använder oberoende diagnosverktyg har detta varit en utmaning och man har i många fall behövt skicka bilen till märkesverkstad istället. Men med Autocom kan man nu göra jobbet själv. I nya mjukvarureleasen "2023.00" för Autocom CARS ingår funktionen för från- och tillkoppling av högvoltssystemet för modeller från Audi, Cupra, Seat, Škoda och Volkswagen. 

Läs mer på www.autocom.se

Autocom Diagnostic Partner AB
Grafitvägen 23
461 38 Trollhättan
Trollhättans stad
Sverige
VAT nummer: SE5564028511

Kontaktperson

KA

Sänd till en kollega

0.032