23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

CEJN introducerar antistatiska slangvindor med icke-ledande slangar för sprutlackering

Vi fortsätter att utöka vårt breda sortiment av säkerhetsvindor genom att introducera vår senaste version: Antistatiska slangvindor. Med sin icke-ledande slang är denna slangvinda det perfekta valet för sprutlackering eftersom den förhindrar elektrostatisk uppbyggnad och håller slangarna rena och mjuka. Tack vare den höga flexibiliteten och flödet kan du alltid vara säker på att få förstklassiga lackresultat.

CEJN säkerhetsvindor är utformade med säkerhet som högsta prioritet och finns i många varianter för att passa alla tillämpningsbehov. Vår senaste version i sortimentet är den antistatiska slangvindan, speciellt utformad för sprutlackering. Den antistatiska slangen, tillverkad av EPDM-gummi, är idealisk i dessa typer av miljöer eftersom den förhindrar elektrostatisk uppbyggnad och håller slangarna mjuka och rena.

Den antistatiska slangvindan har alla de funktioner som säkerhetsvindan har, bland annat långsam indragning, enkel installation och exakt slangstyrning. Användning av en slangvinda ökar verkstadens säkerhet eftersom slangarna hålls borta från golven, vilket förhindrar snubbelrisk. De ger också bättre ergonomi för operatörerna och förlänger slangens livslängd tack vare mindre slitage.

 

CEJN Norden AB
Batterivägen 4
541 34 Skövde
Skövde kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561041517

Sänd till en kollega

0.079