23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Välkommen Jens - ny säljare i Norr

Vi välkomnar Jens Norberg som ny HBA distriktchef i Norrland.

HBA stärker sin position i norra Sverige och har rekryterat Jens Norberg till rollen som ny distriktchef i Norrland.

"HBA har under COVID-åren haft en begränsad närvaro i Norrland och som gammal Norrbottning känns det därför bra att vi nu kan stärka upp vår närvaro igen. I Jens har vi hittat precis den profil som vi sökt, en kundcentrerad urkraft som kommer att bli ett fantastiskt stöd för våra gamla och nya kunder hela vägen ifrån Hudiksvall till Kiruna", säger Stefan Larsson, försäljningschef på HBA. 

HBA är ett belysningsföretag med över 30-års branscherfarenhet. Kortfattat är vi en grupp engagerade el- och ljusnördar som brinner för att lysa upp våra kunders arbetsdag. Vi har briljanta idéer för framtiden och kunder i världsklass.
 
Elektrifieringen kommer att erbjuda massor med möjligheter för att leva livet som vi vill. Det gäller även transporter. Precis som LED skapade en helt ny värld efter halogen, kommer elfordon att ta fart i framtiden. HBA har sökt högt och lågt för att hitta briljanta idéer för bättre elsystem. Visst känns det bra att samarbeta med någon som tänkt i förväg? Med HBA som partner kan du koppla av när du vill veta mer om el och belysning.
 
Men vänta inte för länge, för framtiden är här redan imorgon. Så ta kontakt med HBA – vi har briljanta idéer som passar just dig.

Kontakta Jens:
E-post. jens.norberg@hba.nu
Tel. 0730767750

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB
Johanna Bylund
johanna@hba.nu

Sänd till en kollega

0.047