23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

714 och 911 - ett samarbete på topp hos Porsche Center, Köpenhamn

De bästa bilarna förtjänar de bästa verktygen. Det är en devis som tillämpas hos Porsche Center i Köpenhamn, som är en av endast två auktoriserade Porsche-återförsäljare i Danmark. För oavsett om en hjulbult ska lossas eller en cylindertopp ska dras åt på de här exklusiva sportbilarna så blir uppgiften löst med Stahlwilles avancerade momentnyckel Manoskop 714.

”Vi använder Stahlwilles momentnycklar till allt som kan dras åt på bilarna. Idag är väldigt många bultar av typen spännbult eller liknande, som kräver att man drar åt med hög precision och med exakt rätt vinkel. Och här är Stahlwilles 714-momentnyckel både intuitiv och kanonbra att arbeta med” säger Morten Schmidt, guldcertificerad Porsche-tekniker hos Porsche Center i Köpenhamn.

Det läggs stor vikt vid just den intuitiva delen i produktdesignen av Manoskop 714, som bl.a. har en HD-display, en menystruktur som kan konfigureras fritt och både ljud- och ljussignaler som uppmärksammar användaren på när korrekt moment har uppnåtts.

”På en modern verkstad finns det massor av apparater man måste förhålla sig till i takt med att bilarna blir alltmer avancerade. Därför måste verktygen vara användarvänliga samtidigt som de är hightech. Detta är mycket väl genomtänkt i 714-momentnyckeln, som är tekniskt avancerad med inbyggd gradskala och samtidigt otroligt enkel att använda, även utan tidigare erfarenhet” säger Nikolaj Rosenvinge, teknisk säljchef hos Stahlwille.

Stahlwilles momentnyckel Manoskop 714 finns i 10 olika storlekar som passar till åtdragningsmoment på allt mellan 1 och 1 000 Nm. Den kan dessutom användas för vinkeldragning med en visningsupplösning på 0,1 grader.

Stahlwille Nordic A/S Tools & Technical Solutions
Baldershøj 11 E-F
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
VAT nummer: DK29176388
P nummer: 1011825636

Kontaktperson

Senaste inläggen från Stahlwille Nordic A/S Tools & Technical Solutions
Ladda fler inlägg

Sänd till en kollega

0.062