23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nytt Polermedel från Mirka

Dammpartiklar och andra defekter kan vara en utmaning när man strävar efter en perfekt blank yta. Att ta bort dessa defekter är avgörande för att uppnå en konsekvent finish. Nu erbjuder Mirka ett enkelt, snabbt och pålitligt system för en ytfinish av hög kvalitet: Mirka® PRO Finishing Solution.

Det finns inte utrymme för defekter i lacken under tillverkningsstadiet. Ett tränat öga noterar alla märken i den färdiga ytan, vilket innebär att de måste tas bort så enkelt som möjligt för att uppnå en jämn finish.

Mirka introducerar nu ett enkelt, snabbt och pålitligt system för att nå den blanka ytfinishen: Mirka® PRO Finishing Solution. Den riktar sig till biltillverkare och OEM, och kombinerar punktslipning och polering med ett högkvalitativt resultat.

PRO Finishing Solution är ett resultat av Mirkas kunskap inom elverktyg, slipmaterial och polermedel. Slipning av defekter görs med våra batteridrivna punktslipmaskiner och Mirka Iridium® SR sliprosor. Det slipade området poleras sedan med Mirkas batteridrivna polermaskiner, PRO polersvampar och med PRO Iridium™ 1250 polermedel, det senaste tillskottet till Mirkas polerprodukter. Polermedlet har utvecklats särskilt för PRO Finishing Solution.

Tidigare har avlägsnandet av ytdefekter i efterlackeringsstadiet varit en process i två steg – ett polermedel för att ta bort sliprepor, och ett för att polera till en blank yta. Mirka PRO Iridium™ tar både bort repor och gör ytan blank vilket betyder att du bara behöver polera en gång.

Mirka Scandinavia AB
Frögatan 9
653 43 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564356029

Kontaktperson

LS

Sänd till en kollega

0.062