23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

MegaVac Professional vindrutereparationskit made in Sweden

Till MegaVac som tillverkas i Sverige släppte vi nyligen ut en ny utrustning som är utbyggbar för dubbla reparationsverktyg och mer lim än tidigare till de företag som reparerar mycket hela tiden och önskar få ut ännu mer av sina satser. Nu är även vår nya Batteridrivna UV-lampa standard i den utrustningen. Med vår batteridrivna borrmaskin är hela utrustningen helt sladdlös och mer mobil än tidigare.

MegaVac Professional, maknadens troligen snabbaste lagningssytem, made in Sweden.

Snabbast
Med den nya härdlampan som nu härdar på otroliga 10sekunder i kombination med vår snabbmonterade och reparationssnabba lagningsinjektor där utfyllnadslimmerna tränger snabbt och effektivt in i alla skrymslen av skadan utmärker sig MegaVac till ett av marknadens snabbaste reparationssystem.

Högsta Kvalité
Våra limmer, injektorer och härdlampor uppfyller alla krav från BS au 242b:2022 och våra limmer är även ISO-Certifierade, damummärkta och testade för bästa kvalité.      

Utbildningar
Oavsett om ni köper våra utrustingar från oss eller från våra återförsäljare så erbjuder vi utbildningar för att ert företag ska lyckas bli proffs inom yrket.

 

Autoglass Restore Sverige AB
Östra Vagngatan 8 D
702 27 Örebro
Örebro kommun
Sverige
VAT nummer: SE559028978001

Kontaktperson

Håkan Rönnholm
hakan@bilrutan.com

Sänd till en kollega

0.031