23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Batteriladdare, booster och regulator i en enhet

Integral 3-in-1 från Dolphin Charger är den perfekta kombinationen av kraft, innovation och bekvämlighet. Produkten kombinerar tre funktioner i en smidig och bekväm låda, ett måste när man ska uppdatera upplevelsen i sitt fritidsfordon!

Patenterad produkt med högsta kvalité
Vi introducerar Integral 3-in-1, den senaste innovationen från Dolphin Charger, designade med OEM-tillverkare i åtanke. Denna fantastiska produkt kombinerar tre kraftfulla funktioner i en smidig låda, vilket gör den till den perfekta lösningen för fritidsfordonsmarknaden.

Integralen är utrustad med en 220V/15A batteriladdare med dubbla utgångar, en 24A DC/DC booster med dubbla utgångar och en 250W MPPT-regulator. Denna patenterade produkt är byggd med den senaste tekniken, vilket säkerställer att den uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och prestanda. 

Perfekta valet för underhåll i ditt fritidsfordon
Integralen har en otrolig motorbelastning, vilket gör den till ett ypperligt val för husbilsentusiaster. Dess unika dubbelpatenterade utgång säkerställer att kylskåpet får ström upp till 18A, medan förbrukningsbatteriet förstärks till en belastning upp till 25A. 

Tack vare sin högeffektiva elektroniska design är Integral fläktlös, vilket gör den helt tyst och perfekt för användning i trånga utrymmen. Dessutom hjälper de inbyggda säkringarna till att ge ett skydd som säkerställer en snabb och riskfri installation.

Det lilla extra för användarvänlighet och mångsidighet 
Intregralen är kompatibel med alla typer av batteriteknologi, inklusive GEL, AGM, bly och litium. Dess kompakta och lätta design möjliggör platt- och väggmontering. Du behöver inte fundera, produkten ger ett mångsidigt och bekvämt val. 

Dolphin Charger tänker också alltid på det lilla extra, vilket innebär att Integralen är redo för LIN- och CAN-bus samt Bluetooth kompatibel via Dolphin Connect-appen som är helt kostnadsfri. och finns till både iOS och Android. Via appen kan du enkelt övervaka och styra Integralen från din smartphone. Produkten är helt enkelt modern och användarvänlig. 

Så, om det är dags att uppdatera upplevelsen i fritidsfordonet, är en stark rekommendation att göra det med Integral 3-in-1. Den perfekta kombinationen av kraft, innovation och bekvämlighet. 

  • 220V / 15A batteriladdare med dubbla utgångar
  • 25A + 15A DC/DC-booster med dubbla utgångar
  • 250W MPPT-regulator

Läs mer om Dolphin Integral här

Batteripoolen AB
Box 1011
573 28 TRANÅS
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5569298291

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047