23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

OZZ: Äntligen lanseras framtidens fordonsbelysning!

Äntligen kan vi bekräfta den officiella lanseringen av OZZ och det senaste tillskottet i Nordeyes sortiment! OZZ erbjuder fordonsbelysning med otrolig prestanda, design och mycket hög teknisk kvalitet. OZZ-teamet har gedigen erfarenhet och arbetar engagerat för att leverera innovativa produkter till en marknad med höga krav.

OZZ är stolta över att ha varit först på marknaden med dynamiskt positionsljus. Denna funktion blev en omedelbar succé på marknaden och består på merparten av OZZ produkter. I samband med relanseringen presenteras utöver runda extraljus även LED-ramper och ett ovalt extraljus. Positionsljuset är uppdaterat och produkternas design är optimerad in i minsta detalj. För den som önskar OZZ fantastiska design men med ett mer diskret uttryck, lanseras även LED-ramper utan positionsljus

Samtliga produkter från OZZ erbjuder en imponerande kombination av design, prestanda och tekniskt optimerade funktioner. Fantastiska att använda och riktigt snygga att titta på!

Besök nordeye.com och följ @nordeye och @ozzlights i sociala medier för att läsa allt om produkterna och för att se de senaste nyheterna!

OZZ – Where performance, design and lighting technology become one.

Nordeye AB
Kund-id FSX9907
FE 301
105 69 Stockholm
Stockholms stad
Sverige

Sänd till en kollega

0.08