23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

DENSO Europe firar 50-årsjubileum!

I februari 2023 var det 50 år sedan denna ledande OE-tillverkare och systemleverantör öppnade sitt första regionala huvudkontor i Europa och DENSO Europe bildades. Det är en viktig milstolpe.

”Den europeiska verksamheten startade i Nederländerna 1973, med en personalstyrka på bara fem personer”, säger Fatiha Laauich, Pan European Strategic Marketing Manager på DENSO Europe. ”Men redan 1987 hade verksamheten vuxit avsevärt, i och med ny anläggning för återtillverkning av startmotorer och generatorer för Toyota.

”År 1990 öppnades ett nytt kontor och lager i Weesp i Nederländerna, och året därpå hade DENSO Europe en personalstyrka på 100 personer. Efter en ytterligare utbyggnad av lagret och renovering av kontoren, öppnade företaget 1996 det nuvarande, rekonstruerade huvudkontoret. Utöver att fortfarande driva företagets återtillverkningsprogram, utgör huvudkontoret också en bas för regionens eftermarknadsverksamhet.

”Och det är inte bara i Nederländerna saker och ting har utvecklats. När DENSO Europe nu firar 50 år på kontinenten, har Denso Aftermarket en närvaro i över 45 europeiska länder, med över 220 anställda med 25 olika nationaliteter. Tillsammans förser de eftermarknadsindustrin med förstklassiga OE-komponenter och tjänster.

”Även om vi har nått fram till den här viktiga milstolpen, är de här första 50 år bara början för DENSO. Vi blickar nu fram emot de nästkommande 50 åren, då vi planerar kombinera en fortsatt ekonomisk tillväxt och produktexpansion, med våra kärnprinciper gällande miljömässig hållbarhet, fred och välbefinnande för våra europeiska medborgare.”

För mer information om DENSO Aftermarket-programmet, besök: www.denso-am.eu

 

DENSO Europe BV
Hogeweyselaan 165
1382 JL JL Weesp
Netherlands
VAT nummer: NL800734853B01

Kontaktperson

LC

Sänd till en kollega

0.031