23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

99,9 % väljer Autocom

99,9% av alla fordonsbesiktningsföretag i Sverige har valt Autocom som leverantör för de elektroniska fordonsavläsningarna.

 

De flesta länder har obligatorisk fordonsbesiktning (PTI) för att säkerställa trafiksäkerhet och skydda miljön. Företagen som utför dessa besiktningar behöver en mycket pålitlig och professionell leverantör av fordonsdiagnostikdata och diagnostiklösningar.

I Sverige finns det flera stora företag som utför dessa besiktningar, och Autocom är det föredragna valet som leverantör för den diagnostiska delen i 99,9% av fallen. Det fanns andra bra företag som kämpade om leverantörsavtalen, men nästan alla valde Autocom.

"Vi är hedrade och stolta över att vi har förtroendet från de svenska PTI-företagen som utför elektroniska fordonsavläsningar. Det är verkligen stort. Det är förmodligen det största bevis vi någonsin kunde få som visar alla att vår fordonsdatabas inte bara är bra. Den är fantastisk!" säger Jonas Petre, Key Account Manager för affärsområdet Fordonsbesiktning på Autocom.

Autocom erbjuder öven besiktningslösningar i Norge, Danmark och Finland. Det pågår samtidigt samarbete med andra europeiska myndigheter också.

Autocom Diagnostic Partner AB
Grafitvägen 23
461 38 Trollhättan
Trollhättans stad
Sverige
VAT nummer: SE5564028511

Kontaktperson

KA

Sänd till en kollega

0.158