23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

DENSO: ledande inom industrin för en hållbar framtid

DENSO är fast besluten att nå en koldioxidneutral framtid och säkerställa säkerhet och hälsa för planeten och alla människor. DENSOs strävan mot koldioxidneutralitet är en av de mest ambitiösa i världen, och syftar till att uppnå CO2-utsläppsreduktioner, inte bara genom dess produktionsaktiviteter, utan även med produkterna som erbjuds.

Den holistiska synen på hållbarhet som DENSO anammar inkluderar effektiv tillverkning, produkter avsedda för rörlighet och energianvändning.

Därför optimeras och anpassas företagets tillverkningssystem via IoT-teknik och uppbyggnad av förnybara energisystem på plats för att driva alla dess anläggningar. Alla oundvikliga CO2-utsläpp som uppstår ”återvinns” genom insamling, cirkulation och återanvändning av utsläpp för att generera ytterligare energi.

När det kommer till produkter för rörlighet har DENSO skapat elektrifierande teknik i mer än 70 år och utvecklar nu avancerade tekniker som kommer driva batteridrivna elfordon, hybridelektriska fordon och bränslecellfordon, som är avgörande för att uppnå framtidens koldioxidneutrala rörlighet.

Även om att möjliggöra mer hållbar rörlighet kräver att man hittar källor för förnybar energi, krävs även mer effektiv energianvändning. Energikällor som sol- och vindkraft lider ofta av ostabil produktion till följd av beroendet av olika variabler, såsom väder. För att möta dessa problem skapar DENSO tekniker som gör generering av energi, energilagring och dess användning så effektiv som möjligt.

Ytterligare detaljer om DENSO Aftermarket-programmet finns tillgängliga online på: www.denso-am.eu

DENSO Europe BV
Hogeweyselaan 165
1382 JL JL Weesp
Netherlands
VAT nummer: NL800734853B01

Kontaktperson

LC

Sänd till en kollega

0.063