23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny video lyfter fram DENSO hybridtorkarblad

Om man ska ner på detaljnivå visar den nya produktionen hur långt företaget kommit i att säkerställa att sortimentet med hybridtorkarblad inte bara ger bättre prestanda under längre tid, utan även hur intensiv forskning och användning av kvalitetsmaterial gör dem tystare och effektivare

DENSO är en globalt erkänd originalutrustningstillverkare (OE-tillverkare) med många års erfarenhet inom torkarblad. Företaget producerar torkarblad för fordonstillverkare såsom BMW, Hyundai, Jeep, Kia, Mazda, Suzuki, Toyota och Ferrari, samt för den oberoende service- och reparationssektorn genom DENSO Aftermarket via sina återförsäljarpartner. Nya videon med DENSO hybridtorkarblad tar med tittaren genom sju olika steg, från innovation, till dess överlägsenhet och den effektiva gummikanten som särskiljer detta hybridtorkarblad.

Med hjälp av dess betydande erfarenhet inom tillverknings gällande struktur, montering och kvalitet inom traditionell torkarbladsteknik var DENSOs mål att kombinera estetisk design med högsta prestanda för att skapa den ultimata serien hybridtorkarblad. Företagets ingenjörer tog fram ett torkarblad som bara är 25 mm högt som minimerar vindmotstånd och nästan är osynligt från passagerarutrymmet. Detta ger föraren obehindrad sikt genom vindrutan, vilket bidrar till säkerheten på vägen.

Den låga profilen minskar luftflödesmotståndet, vilket säkerställer stabil prestanda vid hög hastighet. En nedåtgående kraft håller bladet stabilt mot rutan, med ett luftrum som förhindrar att trycket sjunker bakom bladet, vilket normalt leder till smattrande. Genom att optimera gummivinkeln längs hela torkarbladets längd uppnås ultimat prestanda för att avlägsna vatten från rutan. Det är även tyst och effektivt oberoende av vindrutans kurvatur.

Friktionen och hållbarheten hos det autentiska, hållbara grafitbelagda gummit som används för DENSO hybridtorkarblad betonas också. Tillsammans med ingenjörsdesignen som säkerställer det låga driftljudet och kvaliteten hos gummikanterna som är ett direkt resultat av dess förmåga att effektivt avlägsna vatten utan att efterlämna strimmor eller kladd.

DENSO kvalitativa serie hybridtorkarblad är tillverkade i en specialbyggd anläggning i Japan, tillsammans med platta, traditionella torkarblad och torkarblad för bakrutor. Hybridtorkarbladen erbjuder bästa möjliga teknik inom torkarblad.

Ytterligare detaljer om DENSO Aftermarket-programmet finns tillgängliga online på: www.denso-am.eu

Watch the video!

 

DENSO Europe BV
Hogeweyselaan 165
1382 JL JL Weesp
Netherlands
VAT nummer: NL800734853B01

Kontaktperson

LC

Sänd till en kollega

0.032