23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Anodox Energy Systems - ny leverantör inom energilösningar

Vi är glada att meddela att Batteripoolen nu har etablerat ett partnerskap med vår nya leverantör, Anodox. Tillsammans har vi bildat en strategisk allians för att producera och distribuera energilösningar av högsta kvalitet inom fordons- och industrisektorerna.

Vi är Anodox nordiska partner
Tillsammans med Anodox har vi på Batteripoolen etablerat ett strategiskt och långsiktigt partnerskap för produktion och distribution av högpresterande batterilösningar. Dessa lösningar är avsedda för marina tillämpningar, personbilar, lätt nyttofordon samt energilagringssystem (ESS), och de är konstruerade med flera livscykler i åtanke.

Anodoxs batteriteknologi möjliggör precisionshantering och optimering av battericellprestanda över olika driftsförhållanden, inklusive extrema klimat och temperaturer.

Det nyligen etablerade samarbetet innebär att vi på Batteripoolen nu är den officiella nordiska partnern för Anodox. I partnerskapet strävar vi gemensamt efter att tillhandahålla högkvalitativa och kostnadseffektiva batterilösningar på de nordiska marknaderna.

Gemensamt fokus på cirkularitet
En central gemensam målsättning är att fokusera på cirkularitet inom batteriproduktion, användning och återanvändning, med en stark betoning på säkerhet. Anodoxs egenutvecklade teknologi erbjuder inte bara exceptionell brandsäkerhet utan möjliggör även demontering och återanvändning av cellpaket för ett andra och möjligtvis tredje liv.

Theodore Zannakis, VD för Anodox, betonar att den ökande efterfrågan på energilagringssystem har ökat behovet av gröna, säkra och högpresterande batterier. Genom att vara en del av OEM International AB har vi på Batteripoolen både möjligheten och målet att introducera Anodox på den nordiska marknaden.

Vilka är Anodox?
Anodox är de specialister på tillverkning och leverans av långlivade, högpresterande batterier och IoT-moduler. Deras expertis sträcker sig över design, utveckling, produktion, driftsättning, underhåll och återvinningsprocesser. Anodox-teamet har bred och djup erfarenhet inom fordonsindustrin, mikromobilitet och marina tillämpningar.

Anodox drivs av en strävan att göra transport och elförsörjning renare genom att leverera kvalitetsprodukter och tjänster för energisystem.

Läs mer om samarbetet på vår hemsida

Batteripoolen AB
Box 1011
573 28 TRANÅS
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5569298291

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047