23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

HBA presenterar Lazer Lamps nya extraljusserie Elite+

Lazer Lamps lanserar en ny produktserie; Elite+. Sortimentet innebär en nyutveckling och uppgradering av tidigare Elite-serier. Utvecklingsarbetet tar avstamp i en unik funktion där både gula och vita dioder har installerats i lamphuset. Vidare har fronten på extraljusen uppgraderats med ny och modern design. Sortimentet omfattar i dagsläget Triple-R 1250 Elite samt två modeller av Linear Elite.

I Lazer Lamps nya extraljusramper Elite+ har gula dioder monterats tillsammans med befintliga vita dioder. Kombinationen av gula dioder och vita dioder resulterar i en lägre färgtemperatur och ett varmvitt ljus. Det varmvita ljuset upplevs gulaktigt av ögat och ger skarpa kontraster och bra djupseende. Med ett större inslag av gult ljus återges konturer och föremål tydligt samtidigt som det dämpar reflektioner från regn, snö och is. En låg färgtemperatur ger en verklighetstrogen färgåtergivning och vid långvarig exponering upplevs det varmvita ljuset som behagligt för ögat.

Totalt sett har Elite+ fyra olika belysningslägen och lamporna växlar mellan dem via en återfjädrande strömbrytare;
- Boost : endast vitt
- Kombination : vitt + gult
- E-godkänt ECE R149/R112 : endast vitt.
- Snö/dimma : endast gult

Funktionen där endast de gula dioderna används ger maximalt utbyte av det varmvita ljuset. Detta är idealiskt i körförhållanden med snö eller dimma.

Den nya serien Elite+ innehåller två modeller av LInear Elite; Linear 6 och Linear 12. De har kvar samma aerodynamiska utformning som tidigare och levererar ett imponerande ljus.

Triple-R 1250 finns även den i en uppgraderad Elite+ version som levererar imponerande belysningsprestanda. I kombinationsläget ger de vita och gula dioderna tillsammans hela 21388 faktiska lumen.

Elite+ har tre utgående kablar och levereras med ett 3-poligt Superseal kablage för en och två lampor. En minnesfunktion i extraljusen gör att det tidigare valda läget fortsätter att gälla när fordonet startas om. Om du trycker och håller ner den återfjädrande strömbrytaren i två sekunder kommer belysningen dessutom omedelbart att övergå till det ECE E-godkända läget.

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.032