23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Qvalify växer inom Godkänd Bilverkstad och Kvalitetssäkrad skadeverkstad

Qvalify fortsätter att utöka sin position som en ledande aktör av kontroller inom Godkänd Bilverkstad och Kvalitetssäkrad skadeverkstad. -Vi letar ständigt efter nya resurser, säger Peter Landin, VD Qvalify Inspection.

På arbetsmarknaden idag är det inte bara arbetsgivare som ställer krav; arbetstagare har lika mycket att säga till om. Därför har Qvalify ställt sig själva frågan: Är vi verkligen ett företag där människor vill arbeta och utvecklas? 

I egenskap av kontrollorgan är det Qvalifys uppdrag att genomföra inspektioner inom områden som Godkänd Bilverkstad, Kvalitetssäkrad skadeverkstad samt SERMI och konceptefterlevnad. Men företaget överlåter åt potentiella medarbetare att själva bedöma om Qvalify är den rätta arbetsgivaren för dem.

"Vi är stolta över vår framgång och tror på att vårt team är nyckeln till vår framtid. Vi vill inte bara attrahera talanger; vi vill bli valda av dem. Därför uppmanar vi dig att reflektera över ditt nästa karriärsteg och fråga dig själv: Är Qvalify rätt plats för mig att växa och blomstra?" säger Peter Landin, VD på Qvalify Inspection.

"För er som är nyfikna på möjligheterna hos oss på Qvalify, vill veta mer om företaget och vårt behov av specifik kompetens så kontakta mig redan idag",  säger Peter.

Qvalify Inspection AB
Klubbhusgatan 13
553 03 Jönköping
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5593909426

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032