23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Öka er däckaffär med däckmaskiner och 3D-däckscanner

Vi erbjuder däckmaskiner från Hofmann - världsledande inom hjulserviceteknik.

Vi är din leverantör av premium verkstadsutrustning och har en mångårig vana av att arbetat med stora projekt. Både helt nya verkstäder och stora ombyggnationer.

Idag har vi en lång meritlista av kunder som bara kräver det allra bästa. Titta gärna bland våra referensprojekt.

I och med elbilens intåg har däck blivit en större affär för verkstäderna. Vi erbjuder däckmaskiner från Hofmann - världsledande inom hjulserviceteknik. Här finns utrustning för balansering, däckbyte och hjulinställning för de flesta fordon (från mc till entreprenad). Vi kan även erbjuda TreadReader däckscanner som snabbt och enkelt ger en 3D-analys av däckets skick. TreadReader finns både som golvramp och handhållen enhet.

Idag är 2500 verkstäder är redan kompatibla med TreadReader! Affärssystemet Däckdata, norra Europas största affärssystem för däckbranschen, stöder data från TreadReader och för in alla mätningar direkt in i funktionerna Försäljning och Däckhotell.

Med vår kvalitetsutrustning med lyftar och däckmaskiner tillsammans med Optimels inredning kan vi numera erbjuda en totallösning för hela verkstaden med en standard i toppklass. Tillsammans tar vi fram en lösning som passar din verksamhet.

Testa oss! Vi ritar självklart förslag på er verkstad i 2D/3D samt mp4-film.

 

SUN Maskin & Service AB | info@sunmaskin.se | 054 - 85 00 75 | www.sunmaskin.se

SUN Maskin & Service AB
Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564744729

Sänd till en kollega

0.034