23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Plug & Play verkstadsinredning – Svenska arbetsbänkar från Optimel

Inget kostsamt montage på plats. Med ”Plug and Play” lösningen byter vi även enkelt ut din inredning under pågående drift.

Vi är din leverantör av premium verkstadsutrustning och har en mångårig vana av att arbetat med stora projekt. Både helt nya verkstäder och stora ombyggnationer.

Idag har vi en lång meritlista av kunder som bara kräver det allra bästa. Titta gärna bland våra referensprojekt.

Sedan oktober 2023 erbjuder vi svensktillverkad verkstadsinredning från Optimel. De tillverkar arbetsbänkar, oljebarer och förvaringsskåp i egen fabrik i Uppsala, med full kontroll på hela produktionscykeln. Optimel’s koncept bygger på förmonterade arbetsbänkar som levereras färdiga med el/data/16A med en så kallat ”Plug-and-Play” lösning. Inget kostsamt montage på plats. Med ”Plug and Play” lösningen byter vi även enkelt ut din inredning under pågående drift. Inga fördyrande långa stopp i den dagliga driften.

Med vår kvalitetsutrustning med lyftar och däckmaskiner tillsammans med Optimels inredning kan vi numera erbjuda en totallösning för hela verkstaden med en standard i toppklass. Tillsammans tar vi fram en lösning som passar din verksamhet.

Testa oss! Vi ritar självklart förslag på er verkstad i 2D/3D samt mp4-film.

 

SUN Maskin & Service AB | info@sunmaskin.se | 054 - 85 00 75 | www.sunmaskin.se

SUN Maskin & Service AB
Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564744729

Sänd till en kollega

0.031