23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Rikstäckande service och kalibrering – vi har 30 år i branschen

Genom vår serviceavdelning erbjuder vi service och kalibrering av verkstadsutrustning i hela Sverige.

Vi är din leverantör av premium verkstadsutrustning och har en mångårig vana av att arbetat med stora projekt. Både helt nya verkstäder och stora ombyggnationer.

Idag har vi en lång meritlista av kunder som bara kräver det allra bästa. Titta gärna bland våra referensprojekt.

Som kund till oss på SUN Maskin & Service kan du känna dig helt trygg, både när det gäller maskinerna vi säljer och inte minst den service vi erbjuder. Genom vår serviceavdelning erbjuder vi service och kalibrering av verkstadsutrustning i hela Sverige. Vi är ackrediterade av Swedac enligt ISO 17025:2018 och utför ackrediterad kalibrering av bland annat bromsprovare och mätinstrument.

Vi erbjuder alla våra kunder att teckna ett serviceavtal. Då kan du vara säker på att ni har de bästa förutsättningarna för att ha en driftsäker och problemfri verksamhet.

Med förebyggande service undviker du onödiga driftstopp och inkomstbortfall. Rätt kalibrering, fräscha och rätt justerade maskiner - med spårbar kalibrering - uppfyller kravet för ackrediterad och kontrollerad verkstad.

Liten verkstad eller stor märkesverkstad spelar ingen roll, alla vinner på ett serviceavtal med oss. Ett serviceavtal medför inga extra kostnader!

Med vår kvalitetsutrustning med lyftar och däckmaskiner tillsammans med Optimels inredning kan vi numera erbjuda en totallösning för hela verkstaden med en standard i toppklass. Tillsammans tar vi fram en lösning som passar din verksamhet.

Testa oss! Vi ritar självklart förslag på er verkstad i 2D/3D samt mp4-film.

 

SUN Maskin & Service AB | info@sunmaskin.se | 054 - 85 00 75 | www.sunmaskin.se

 

SUN Maskin & Service AB
Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564744729

Sänd till en kollega

0.032