23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

DENSO utökar sitt PowerEdge-sortiment med AC-kompressorer

DENSO Aftermarket skapade varumärket PowerEdge för att kunna möta efterfrågan på högkvalitativa/prisvärda ersättningsdelar. I och med lanseringen av luftkonditioneringskompressorer (AC) har sortimentet nu utökats till att inkludera produkter för värmehantering.

PowerEdge ingår inte i det konventionella DENSO-sortimentet, utan har utformats för att hjälpa distributörer och verkstäder komplettera sina befintliga sortiment och kunna erbjuda en konkurrenskraftig lösning för kunder som letar efter ett prisvärt alternativ.

PowerEdge-sortimentet har därför potential att låsa upp försäljningsmöjligheter och – eftersom det har utvecklats i enlighet med krävande standarder för design och komponentanvändning – för att möta det växande behovet av mellanprisprodukter av hög kvalitet. För att utöka varumärkets omfattning och tillgodose ytterligare en produktgrupp inkluderar sortimentet nu, vid sidan av torkarblad, även AC-kompressorer.

DENSO är världens ledande specialist inom luftkonditioneringsrelaterade OE-komponenter. Det innebär att den här kompressorserien backas upp av den expertis som krävs för att säkerställa ett kvalitetsalternativ för andra halvan av fordonens livslängd.

Tack vare DENSO:s omfattande erfarenhet av AC-systemutveckling kan PowerEdge-kompressorerna erbjuda en perfekt kombination av hållbarhet, prestanda och värde. De är tillverkade av förstklassiga komponenter och material, samt testade enligt stränga prestandastandarder. Kompressorerna levereras dessutom alltid med rätt mängd och typ av olja, så att verkstäderna ska kunna känna sig trygga med att de monterar en kvalitetsprodukt.

Sortimentet av PowerEdge-kompressorer kommer inledningsvis bestå av 31 komponenter, men planeras sedan utökas snabbt under de följande 12 månaderna. Sortimentet inkluderar både kompressorer för tung trafik och kompressorer för personbilar, vilket gör erbjudandet till en praktisk och attraktiv lösning för äldre fordonsparker.

Några av de populära fordon som tillgodoses av PowerEdge-serien inkluderar Opel Astra och Corsa, olika PSA-applikationer såsom 206, 307, C3, Berlingo och Partner, samt många VAG-modeller såsom Golf, Passat, Polo, A3, Leon och Octavia.

Sortimentet har inte bara förstklassig design och tillverkning, utan levereras dessutom i robusta förpackningar med omfattande monteringsinstruktioner. Kunder har också tillgång till en dedikerad PowerEdge-katalog på nätet och till TecDoc. Sortimentet omfattas av alla DENSO:s tjänster inklusive beställning, leverans, logistik och kundservice.

För mer information om PowerEdge-produkter, besök www.poweredgeproducts.eu

DENSO Europe BV
Hogeweyselaan 165
1382 JL JL Weesp
Netherlands
VAT nummer: NL800734853B01

Kontaktperson

LC

Sänd till en kollega

0.094