23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny bromsoksfärg från Foliatec

Nu finns det en ny kulör från Foliatec till dina bromsok. Förbeställ redan idag.

FT-2152 Foliatec bromsoksfärg i Green Hell metallic Leverans från 1 mars 2024
Bromsoksfärgen från Foliatec är ger mycket bra resultat, tänk på att ytan är riktigt rengjord innan Du applicerar färgen så kommer Din bromsok hålla sig fräscha i många år Lacksystem komplett för ett bra resultat. Tillräckligt för 4 normalstora bromsok. Effektiv cleaner för att ta bort fett och bromsdamm ingår i produkten. Förpackningen innehåller 1st cleaner 400ml 1 st färg 125ml 1 st härdare 50ml pensel stålborste skyddshandskar

Säkerhetsdatablad: Ladda ner PDF Fil

Hur lång tid tar det att lacka bromsoken med Foliatec bromsoksfärg? Vi rekommenderar att Du avsätter 3 till 4 timmar för jobbet. Om Du har tillgång till en billyft så Du kan demontera alla fyra hjulen samtidigt så är mycket tid sparad. Om inte så går det givetvis att använda pallbockar. Vilken kulör skall man använda? Det finns 32 olika varianter varav 4 st neonlacker. Om Du vill vara diskret så rekommenderar vi carbon metallic FT2170 som ger ett elegant resultat utan att sticka ut. Ett annat diskret alternativ kan vara silver metallic FT2172 eller kanske blank svart (Midnight black) FT2164. Vill Du sticka ut mer så är FT2194 Performance röd eller Performance gul FT2195 att föredra. En av de senaste kulörerna från Foliatec är Performance blå metallic som har blivit riktigt populär FT2196 Nummer 1 när Du lackar Dina bromsok är att se till att Dina bromsok är absolut rena och fria från rost. En stark rekommendation är att demontera bromsoken för att enklare kunna få ett perfekt resultat. Det gäller framförallt när Du väljer en kulör med stark färg såsom rött, gult eller kanske guld. Om Du väljer svart eller carbon så kanske inte några små misstag märks så tydligt. I förpackningen ingår stålborste och bromscleaner för att underlätta behandlingen. Vi rekommenderar att Du skaffar en vad vi kallar målarduk som har samma yta som en scotch brite svamp, med en målarduk så kommer Du åt att göra rent Dina bromsok på ett enkelt sätt.

Du hittar dessa oftast i färgaffären eller på någon av byggvaruhusen, Målarduken är grön.

När Du har fått bort all eventuell rost och oxid, använder Du rengöringsspray som ingår i förpackningen.  

Nu börjar det roliga: Blanda färg och härdare i den volym som räcker till 2 bromsok i en separat behållare. Tänk på att inte lägga på för mycket färg så att det börjar rinna utan börja med en mindre mängd färg på penseln. Det fungerar bra om Du lackerar båda oken på en axel och låter det torka en till 2 timmar och sedan lägga på ett andra lager, under tiden som de första oken torkar så kan Du måla oken på axel nummer två.

När Du är nöjd med resultatet kommer nästa moment, Tålamod… Låt nu bilen stå helst över natten innan Du monterar tillbaka bromsoken och hjulen, ja jag vet vänta är inte kul, men resultatet blir så mycket bättre om Du använder Ditt tålamod. När Du har sovit och ätit frukost är det dags att få belöning och se hur snyggt det blev.

När allt är klart så har Du bromsok som inte bara är snyggare utan också mycket enklare att hålla rena då ytan blir så blank och lätt tvättad. Lycka till med Ditt jobb önskar vi på Bilmodecenter

https://www.bilmodecenter.se/product/foliatec-bromsoksfarg-komplett-paket-green-hell-metallic

Bilmodecenter är svensk officiell partner för Foliatec.
Vill du sälja Foliatec bromsoksfärg och andra produkter?
Kontakta oss för mer information på tel 031- 40 55 56 eller e-post info@bilmodecenter.se

Bilmodecenter har levererat prestanda & uppgraderingar sedan starten 1979 och är generalagent för flera varumärken.

Bilmodecenter AB
Askims Verkstads väg 14-16
436 34 Askim
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5564027042

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031