23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

25-årsjubileum tillsammans med GS Yuasa

Vi på Batteripoolen inleder det nya året med att hylla ett fjärdedels sekel av framgångsrikt samarbete tillsammans med vår leverantör GS Yuasa. I hela 25 år har vi arbetat tillsammans för att leverera batterier av högsta kvalitet till den nordiska marknaden.

Sedan starten av vår resa har vi haft privilegiet att arbeta tätt tillsammans med en av våra äldsta och pålitliga partners - GS Yuasa. Tillsammans har vi inte bara levererat batterier av högsta kvalitet till den svenska marknaden, utan också skapat ett starkt band som blomstrat genom åren. Firandet av vårt 25-årjubileum är en exceptionell milstolpe för oss på Batteripoolen. Under året kommer vi, tillsammans med GS Yuasa, skapa flera aktiviteter för att fira vårt framgångsrika samarbete, därför säger vi - håll utkik 2024! 

Vill du veta med om GS Yuasa? 
Nu när vi firar 25 år av partnerskap med GS Yuasa, är det inte enbart ett kvartssekel av affärsrelationer vi vill hylla, utan även vår imponerande resa genom batteriteknologins historia. Tillsammans har vi ett engagemang för innovation och en gemensam strävan efter att utmana gränserna, vilket bidrar till att forma energilagringssektorns framtid. 

Här kan du läsa mer om GS Yuasas historia: Historien om GS Yuasa - vår äldsta leverantör.

Vi på Batteripoolen ser fram emot att hålla i gång vår framgångsrika resa och tillsammans skriva nya kapitel i batteriernas värld. Tack GS Yuasa, för att ni fortsätter vara med oss på denna spännande resa! 

Batteripoolen AB
Box 1011
573 28 TRANÅS
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5569298291

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.033