23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Drivknuten.se satsar stort på småskaligt...

Nu handlar det inte om att Drivknuten ska minska något samarbete, utan tvärt om. Företaget satsar ännu mer på personligt samarbete med företag som förstår vikten av att samarbeta. Nu handlar det om småskaliga samlarbilar genom Ticko Racing & Museum.

Förfallodatum
den 25 januari 2026

Ticko Racing & Museum i Halmstad har utöver sina modell- och samlarbilar även visar upp ett antal sport- och racingbilar i sin butik. Från kunder och besökare får de med jämna mellanrum frågor om var de kan få tag i reservdelar som drivaxlar och annat som hör till bilarnas drivlina. Och Ticko har då skickat de kunderna vidare till Drivknuten.se.

Efter en tid har de kunderna blivit så många att Drivknuten reagerat och kontaktat Ticko Racing & Museum för att följa upp och utveckla samarbetet. Det resulterade i att Drivknuten.se från sitt håll skickat att stort antal av sina trogna och vakna kunder som söker något speciellt att höra av sig till entusiastbutiken i Halmstad. Det har handlat om allt från tips på julklappar till att hitta en modell av sin sportbil, en unik samlarbil av någon motorsportlegend eller kanske en exklusiv Formel 1 modell.

Det småskaliga modellbilarna ledde alltså till affärer med stora bilar och omvänt. Samarbete betyder att man arbetar och utvecklas tillsammans.

Drivknuten.se kommer därför att fortsätta utveckla samarbetet med flera företag som ligger utanför den egentliga ”reservdels-sfären” för att därigenom hitta till helt nya kundgrupper.

Titta in på Ticko Racing & Museum

Sök på regnummer för garanterat rätt delar hos Drivknuten.se

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047