23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nu öppnar AUTOproff upp den svenska auktionen för europeiska köpare.

AUTOproff öppnar upp den svenska bilauktionen för köpare över hela Europa. Auktionen kommer fortsatt att hållas i sek, vilket innebär att våra svenska köpare förblir opåverkade. Metin Caliskan, Head of Car Auctions and Pricing Sweden, delar med sig av detaljerna kring denna spännande satsning.

På grund av stor efterfrågan på svenska bilar från exportköpare öppnar vi nu upp för köpare från hela Europa även på den svenska bilauktionen. Som ett komplement till de internationella auktionerna i euro innebär detta att det nu går att sälja bilar på export från de svenska auktionerna i sek.  
 
Förändringen påverkar inte dig som svensk köpare, eftersom auktionerna kommer att genomföras i sek och inte påverkas av valutaförändringar. 
 
"Vi strävar alltid efter att skapa en säker, transparent och gynnsam handelsmiljö där exportköparnas inträde på den svenska auktionen skapar ännu bättre förutsättningar på auktionen för både säljare och köpare.  Detta är ett ytterligare steg i vår pågående satsning i Sverige, vilket innebär att vi stärker och breddar köpkraften på de svenska auktionerna för att hantera de ökande volymerna av inkommande bilar”.  - Metin Caliskan, Head of Car Auctions- and Pricing Sweden 
 
AUTOproff är Europas just nu snabbast växande digitala B2B-handelsplattformen för professionella bilhandlare och som genom ett digitaliserat flöde av begagnade bilar bidrar till en ökad försäljning och lönsamheten.  AUTOproff säkerställer en transparent, enkel och säker handel genom våra onlineauktioner. Plattformen erbjuder även integrerade handelstjänster som digital bilvärdering, garanterat lägsta pris, säker escrow-betalning och biltransport. AUTOproff är sedan 2022 en del av AutoScout24 - Europas ledande B2C marknadsplats för bilar. 

AUTOproff Sverige AB
Terminalgatan 22
235 39 Vellinge
Vellinge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5592042344

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032