23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

DENSO torkarblad, typer och storlekar

DENSO är en erkänd tillverkare av torkarblad som originalutrustning (OE), och levererar till fordonstillverkare globalt, inklusive Ferrari, och är därför väl kvalificerad att ge goda råd till kunder

När det är dags att byta torkarblad har bilister ofta flera val att välja mellan, vilket kan orsaka huvudbry. Det är dessutom avgörande ur en säkerhetsaspekt att välja rätt blad. Vilka är de viktigaste egenskaperna att beakta för att kunna välja rätt blad?

Prioritet ett är alltid kvalitet, eftersom en fri och klar sikt av vägen är avgörande för säkerheten hos både förare och andra på vägen. DENSOs produktkunskap och tekniska expertis säkerställer att varje blad som produceras ger en klar och strimfri rengöring av rutan och deras tålighet garanterar en lång livslängd som räcker tusentals kilometer även i de mest extrema vinterförhållandena, eller många timmars solljus på sommaren.

Därefter kommer storleken, som inte är ett alternativ, men något som tillverkaren har specificerat för varje fordon, så detta är mycket viktigt att ta reda på innan nya blad inhandlas. Detta görs enkelt genom att gå in på DENSOs E-katalog.

Andra faktorer som kan spela roll inkluderar rådande väderförhållanden som du vanligen möter t.ex. regn, is eller snö, och den vanligaste typen av körning, om det t.ex. är i hög hastighet på större vägar eller mest i stadsmiljö. Dessa faktorer bestämmer ofta typen av blad, men det är också bra att beakta alla alternativ innan du gör ditt slutliga val.

För att hjälpa till med detta val har DENSO delat upp sina torkarblad i tre olika kategorier: Standard, platta och hybrid, men vi tillhandahåller även blad för bakrutor.

Men det måste noteras att tre typer av torkarblad (standard, retrofit platt och hybrid) enbart kan installeras på torkararmar som har en U-hook-design och, om originaltorkarbladen på ett fordon är platta blad, kan bara nya platta blad (inte retrofit platta), installeras.

Oavsett stil kombinerar alla DENSO torkarblad intelligent design, högkvalitativa material och noggrann tillverkning, för att garantera att de torkar bättre och håller längre. DENSOs torkarblad är även installerade på de berömda japanska höghastighetstågen!

DENSOs standardutbud är en konventionell design med en metallram och ett utbytbart gummiinlägg som formar bladens torkarkant. Detta är en prisvärd lösning som lämpar sig för genomsnittliga väderförhållanden och med fyra bladprofiler som passar olika vindrutor och fordonsstilar, samt fyra val av installationssystem och tre klämalternativ. Kostnaden täcker lätt behoven hos majoriteten av märken och modeller.

DENSO retrofit platta torkarblad rör sig tätt och jämnt över vindrutan och stryker av allt regn och skräp i de värsta väderförhållandena, även i hög hastighet. Det beror på deras aerodynamiska design som minimerar risker för lyft och minskar buller. Med sin tjusiga stil och höga prestanda fungerar de bra och ser bra ut.

DENSO platta torkarblad har en elegant design utan hållare och en integrerad aerodynamisk spoiler som hjälper dem att förflyttas snabbt och effektivt i flera olika OE-tillämpningar.

DENSO hybridtorkarblad införlivar avancerad teknik, robusta material och en futuristisk design som kombinerar hållbarheten hos ett traditionellt blad med aerodynamiken hos ett platt blad. Lämpliga för flera väderförhållanden och ger förbättrad prestanda och lång livslängd jämfört med ett konventionellt blad. Hybridblad ger den perfekta balansen mellan kostnad och prestanda.

Slutligen, Torkarblad för bakrutor är ett sortiment med 100 % OE (originalutrustning) tillgängligt i olika stilar som passar tillämpningen korrekt, och har tillverkats med tåliga och korrosionsbeständiga material, som säkerställer utmärkt sikt bakåt, vilket är särskilt viktigt i dåligt väder.

Det är nu uppenbart att val av korrekt torkarblad kan förbättra sikten betydligt, och därmed också vägsäkerheten, vilket i slutänden leder till en bättre körupplevelse. Genom att följa riktlinjerna ovan gällande den typ av körning som är vanligast och de allmänna väderförhållandena de möter, kan bilister identifiera det lämpligaste alternativet som ger den bästa sikten, samt få bästa värde för pengarna.

För att snabbt och enkelt hitta alternativ för korrekt typ av torkarblad vid byte, gå in på DENSO webbkatalog.

Mer information om DENSO eftermarknadsprogram finns online på: www.denso-am.eu

 

DENSO Europe BV
Hogeweyselaan 165
1382 JL JL Weesp
Netherlands
VAT nummer: NL800734853B01

Kontaktperson

LC

Sänd till en kollega

0.032