23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Mirka DEOS II: ny version av den prisbelönta slipmaskinen Mirka® DEOS

Den framgångsrika slipmaskinen Mirka DEOS har nått en ny generation. Nya Mirka® DEOS II har en rad förbättringar som gör slipningen ännu enklare än tidigare.

De borstlösa elmotorerna med lång livslängd i de nya Mirka DEOS II-modellerna har 20 % mer slipkraft för att klara krävande slipjobb utan ansträning. Användarkomforten fortsätter på en hög standard med låg ljudnivå, vilket minskar stressen vid slipning under längre perioder. För att övervaka vibrationsnivåer är de smarta Mirka DEOS II-modellerna kompatibla med myMirka-appen via Bluetooth®-anslutning.

 

Mirka DEOS II finns i fyra versioner för olika slipapplikationer, från DEOS II 353 och DEOS II 383, till DEOS II 663 Delta hörnslip och vår mest kompakta DEOS II 343 för fönsterramar. Den prisbelönta designen av Mirka DEOS är välkänd för sin ledande ergonomi och balanserade känsla och görs nu ännu mer användarvänlig. Justering av sliphastigheten är nu ännu enklare, eftersom Mirka DEOS II har tydliga LED-indikatorer på hastighetsreglaget tillsammans med en separat på/av-knapp, samt låsbar hastighet.

 

Förutom ergonomi och användarvänlighet är kännetecknet för Mirka DEOS dess kompatibilitet med dammfri slipning. Kombinera DEOS II med en Mirka-dammsugare och börja slipa med dammfria slipmaterial för en säkrare och hälsosammare arbetsprocess, tack vare effektiv dammutsugning på verktyget.

Mirka Scandinavia AB
Frögatan 9
653 43 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564356029

Kontaktperson

AG

Sänd till en kollega

0.032