23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ledson Pollux9+ Gen3 - kraftfull fordonsbelysning för ökad säkerhet

Ledson tar belysningsinnovation till nya höjder med nya Pollux9+ Gen3. Det kraftfulla Powerboostläget ger extra synlighet med en uppdaterad färgtemperatur på 5000K för klarare kontraster. En enkel växling mellan det E-godkända läget och det maximerade Powerboostläget medför maximal säkerhet.

Ledson tar belysningsinnovation till nya höjder med nya Pollux9+ Gen3. Det kraftfulla Powerboostläget ger extra synlighet med en uppdaterad färgtemperatur på 5000K för klarare kontraster. En enkel växling mellan det E-godkända läget och det maximerade Powerboostläget medför maximal säkerhet. Upplev skillnaden i avancerad fordonsbelysning med Pollux9+ Gen3.

Pollux9+ Gen3: Ny Teknik, Överlägsen Prestanda!
Byggd på den pålitliga prestandan hos Pollux+ och Pollux9+ Strobe, tar Gen3 fordonsbelysning ett steg längre med den kraftfulla Powerboost-funktionen. Oavsett om du väljer Driving Beam eller Spot Beam kommer du att njuta av enastående ljusstyrka som ger extra klarhet och synlighet även under de mörkaste förhållandena. Med Driving Beam nås imponerande 659 meters räckvidd vid 1 lux, medan Spot Beam har en räckvidd på 805 meter vid samma ljusstyrka.

Pollux9+ Generation 3 tar inte bara körupplevelsen till nya höjder med sin imponerande ljusstyrka och räckvidd, den levererar också en uppdaterad färgtemperatur på 5000K. Den naturligt vita färgtemperaturen medför flera praktiska fördelar för säkerhet och komfort, till exempel tydligare kontraster och en minskad risk för bländning. Tydligare kontraster gör det enklare att upptäcka potentiella faror så som djur och människor längs vägen, och den minskade risken för bländning skapar en säkrare körmiljö för alla inblandade.

Enkelt och kraftfullt
Vi på Ledson vill göra det enkelt att använda våra produkter. Därför har vi tagit fram en ny pulsstyrd signal som låter dig växla mellan e-godkänt och vårt maximerade Powerboostläge utan att behöva lämna fordonet.

Aktivering av Powerboostläget görs i tre enkla steg:
1. Tänd extraljuset i cirka 10 sekunder
2. Blinka med extraljuset i snabb följd 10 gånger inom 10 sekunder
3. Tänd extraljuset igen och låt det vara tänt. Efter cirka 5 sekunder aktiveras Powerboostläget automatiskt.


Upplev skillnaden med Pollux9+ Gen3 och njut av kraftfull belysning och den förbättrade färgtemperaturen som tar din körupplevelse till en helt ny nivå av säkerhet och komfort.

Diodhuset Sverige AB
Bangatan 3
265 38 Åstorp
Åstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567405443

Kontaktperson

MG
Malin Gustavsson
Marknadskoordinator
malin.gustavsson@diodhuset.se

Sänd till en kollega

0.031