23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ledson Protector Smoke – där säkerhet & design förenas

Upplev överlägsen kvalitet och sofistikerad design med nya Ledson OptoGuard Protector Smoke. Med sina rökfärgade moduler och det unika trippelblixtmönstret tar Protector Smoke varningsbelysning till nya höjder.

Upplev överlägsen kvalitet och sofistikerad design med nya Ledson OptoGuard Protector Smoke. Med sina rökfärgade moduler och det unika trippelblixtmönstret tar Protector Smoke varningsbelysning till nya höjder.

Enastående funktionalitet är viktigt, men en smart och attraktiv design ska inte glömmas bort. Den nu uppdaterade Protector-seriens klarglasmoduler är ersatta av rökfärgade moduler, som ger en subtil och elegant effekt utan att kompromissa med kvalitet eller funktionalitet. Samtliga längder innehar ECE R65-klass 2 godkända blixtljusmönster. Serien är unikt utrustad med det populära trippelblixt-mönstret (alternerande vänster och höger) för både klass 1 och 2.

Innovativ produktutveckling
Ledson OptoGuard Protector Smoke säkerställer prima synlighet, både i rådande mörker och i fullt dagsljus, i kombination med en aerodynamisk design på endast 40 mm. Ramperna är försedda med 3W LED och klarar av att leverera ett imponerande spann på upp till 29 olika blixtljusmönster.

Hitta rätt blixtljusramp för dig
Ledson OptoGuard Protector erbjuder längder mellan 317 mm ända upp till 2000 mm med olika monteringsalternativ. Oavsett om det är en servicebil, grävmaskin, traktor eller lastbil som behöver utrustas kan du vara säker på att Protector-serien kommer att tillgodose dina behov. Trogen sin tradition, fortsätter Ledson att erbjuda en trygg 36 månaders garanti på alla Protector-seriens blixtljusramper.

OptoGuard Protector Smoke tar varningsbelysning till en ny nivå och erbjuder mångsidighet, stil och effektivitet.

Läs mer om Ledson Protector Smoke här.

Diodhuset Sverige AB
Bangatan 3
265 38 Åstorp
Åstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567405443

Kontaktperson

MG
Malin Gustavsson
Marknadskoordinator
malin.gustavsson@diodhuset.se

Sänd till en kollega

0.046