23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ledson Epix Slim: Kraftfull LED-belysning i Ultratunn Design!

Epix Slim - en ny generation från Epix-familjen med samma imponerande kraft och stil. Med en höjd på endast 33mm, levererar Epix Slim en diskret installation och en överraskande lång räckvidd. Upptäck en ultimat kombinationen av mångsidighet med Epix Slim!

Epix Slim - en ny generation från Epix-familjen med samma imponerande kraft och stil. Med en höjd på endast 33mm, levererar Epix Slim en diskret installation och en överraskande lång räckvidd. Upptäck en ultimat kombinationen av mångsidighet med Epix Slim!

Unik och ultratunn design
Epix Slim är framtagen för att leverera enastående prestanda och tillförlitlighet i alla förhållanden. Designen hämtar inspiration från de senaste biltrendernas formspråk och ger ett självsäkert intryck. Den låga höjden på endast 33 mm gör Epix Slim till en av de tunnaste på marknaden, och passar perfekt både i begränsade utrymmen och för dig som vill ha en diskret installation.

Epix Slim finns tillgänglig i fyra olika längder: 11 tum, 21 tum, 31 tum och 37 tum.

Kraftfullt ljus för alla situationer
Epix Slim erbjuder en maximerad prestanda, i kombination med en pulsstyrd Powerboost som ger dig ett extra kraftläge för de stunder du behöver maximal belysning. Med en behaglig och naturlig färgtemperatur på 5000K, med en räckvidd på mellan 420 och 736 m finns det en Epix Slim för varje fordon.

Den avancerade Driving Beam ljusbilden ger en optimal ljusbild för vägen framåt, där varje reflektor är noga utformad för att efterlikna och förstärka bilens befintliga strålkastare.
Självfallet är samtliga längder E-märkta enligt R148, R149 och R10 (EMC-klassad), för både din och andras säkerhet.

Enkelt och effektivt
Vi på Ledson vill göra det enkelt att använda våra produkter. Därför har vi tagit fram en ny pulsstyrd signal som låter dig växla mellan e-godkänt och vårt maximerade Powerboostläge utan att behöva lämna fordonet.

Aktivering av Powerboostläget görs i tre enkla steg:
1. Tänd extraljuset i cirka 10 sekunder
2. Blinka med extraljuset i snabb följd 10 gånger inom 10 sekunder
3. Tänd extraljuset igen och låt det vara tänt. Efter cirka 5 sekunder aktiveras Powerboostläget automatiskt.

Oavsett om du är ute efter det bästa i kompakt LED-belysning eller önskar en ramp som kombinerar prestanda med stil, är Epix Slim det självklara valet för alla belysningsbehov.

 Läs mer om Epix Slim här.

Diodhuset Sverige AB
Bangatan 3
265 38 Åstorp
Åstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567405443

Kontaktperson

MG
Malin Gustavsson
Marknadskoordinator
malin.gustavsson@diodhuset.se

Sänd till en kollega

0.047