23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny PowerEdge-video framhäver varumärkets styrka

DENSO eftermarknad har kontinuerligt visat sitt åtagande när det gäller att tillhandahålla förstklassiga reservdelslösningar för förare, bilverkstäder, och distributörer, och gett dem ett brett utbud att välja mellan. I linje med detta åtagande har en ny video släppts som visar deras senaste varumärke, PowerEdge. Den går nu att se på YouTube.

PowerEdge är det nya produktutbudet med konkurrenskraftiga priser uppbackat av världsledande försäljning, service och logistisk support för DENSO eftermarknad, en av Europas främsta reservdelsleverantörer. Och, som videon – https://www.youtube.com/watch?v=-CeQeJ__TWE – klargör, ger vi förare som letar efter värde, men ändå kräver kvalitet, ett alternativ som hjälper dem att hitta den perfekta produkten som uppfyller dessa behov, samtidigt som miljöpåverkan minimeras.

Produkterna har utvecklats i enlighet med höga designstandarder och komponentanvändning och klarar därmed olika krävande förhållanden. Produkterna är minutiöst tillverkade för att leverera oöverträffad tålighet, tillförlitlighet och prestanda.

Således är PowerEdge det perfekta alternativet för förare som letar efter hållbara och kostnadseffektiva komponenter som uppfyller kraven på det växande behovet av högkvalitativa produktlösningar till mellanhöga priser.

Det första utbudet inkluderar torkarblad och luftkonditioneringskompressorer, och har inte bara förstklassig design och tillverkning, utan levereras dessutom i robusta förpackningar med omfattande monteringsinstruktioner. Kunder har också tillgång till en särskild PowerEdge-katalog på nätet som ger kunderna valmöjligheter.

För mer information om PowerEdge-produkter, besök www.poweredgeproducts.eu

DENSO Europe BV
Hogeweyselaan 165
1382 JL JL Weesp
Netherlands
VAT nummer: NL800734853B01

Kontaktperson

LC

Sänd till en kollega

0.031