23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ledson Astro6+: det kompromisslösa blixtljuset

Upptäck nya Ledson Astro6+: ett högpresterande och kvalitativt blixtljus, utformat för att erbjuda överlägsen synlighet och enkel installation.

Ledson kan stolt presentera nya Astro6+: ett högpresterande och kvalitativt blixtljus, utformat för att erbjuda överlägsen synlighet och enkel installation. Med imponerande design och funktioner är Astro6+ det optimala blixtljuset för alla typer av fordon.

Astro6+ är utrustad med både orange och vitt blixtljus, vilket ger valfrihet att välja den färg som bäst passar användarens krav och preferenser. Dessutom kan upp till 12 enheter synkroniseras för att öka synligheten och effektiviteten, vilket gör Astro6+ till det ultimata valet för dig som kräver maximal synlighet. Med en generös kabellängd på 2,5 meter garanterar Astro6+ en snabb och enkel installation.

Astro6+ levereras med 21 olika blixtljusmönster. För extra anpassningsbarhet kan vissa blixtmönster kombineras med både vitt och orange blixtljus, vilket ger ytterligare möjlighet att anpassa blixtljuset efter specifika behov och situationer. Astro6+ är E-godkänd enligt ECE R65 och EMC-säkrad enligt R10-standard, samt är IP-klassad enligt IP67 (vatten- och dammtät).

Astro6+ kompromissar inte med säkerhet och synlighet. Därför kan du lita på att Astro6+ inte bara lever upp till, utan även överträffar dina förväntningar.

Läs mer om Ledson Astro6+ här.

Diodhuset Sverige AB
Bangatan 3
265 38 Åstorp
Åstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567405443

Kontaktperson

MG
Malin Gustavsson
Marknadskoordinator
malin.gustavsson@diodhuset.se

Sänd till en kollega

0.032