23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Senaste numret av kundmagasin HBA Nytt ute nu!

HBA Nytt Q2 - vi besöker Märsta El och Dieselservice i nya lokaler

HBA Fordonsteknik AB är stolta att presentera det senaste numret av vår kundtidning, HBA Nytt Q2. Detta nummer innehåller en inspirerande berättelse om Märsta El & Dieselservice samt viktig information om reglementet för varningsljus.


Märsta El & Dieselservice: Åter starkare efter brand
Vi besöker Märsta El & Dieselservice, ett familjeägt företag i tredje generationen som återhämtat sig imponerande snabbt efter en förödande brand. Kent och hans son Stefan har tillsammans med familj och vänner återuppbyggt sin verksamhet på bara två månader. Den nya, större och modernare lokalen är nu redo att ta emot kunder och större fordon än tidigare. Deras samarbete med HBA har spelat en viktig roll i deras återuppbyggnad, med särskild fokus på fordonsbelysning, varningsljus och fordonsteknik.

Värt att veta om reglementet för varningsljus
I detta nummer går vi igenom Transportstyrelsens regler för varningsljus, som är särskilt viktiga för fordon som används i vägarbeten och andra specialuppdrag. Vår produktchef Dan förklarar detaljerna i reglementet och varför det är viktigt att följa dessa för att säkerställa säkerheten på vägarna.

Nya produkter och tekniska framsteg
Vi är glada att introducera våra senaste innovationer inom varningsljus. ED6 är ett slimmat blixtljus perfekt för diskret montage, medan Polaris kombinerar blixtljus och arbetsbelysning i en kompakt enhet. Dessa produkter är designade för att möta de höga kraven på säkerhet och funktionalitet som våra kunder förväntar sig.

Läs hela HBA Nytt för fler nyheter och insikter. Besök vår webbplats eller kontakta oss direkt för mer information om våra produkter och tjänster.

 

Läs HBA Nytt här >>

Besök HBAs hemsida >>

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.031