23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Fira 30-årsjubileum med SUN på Elmia

Elmia Lastbil går av stapeln 21 - 24 augusti i Jönköping.

Självklart träffar ni oss på svenska truckers höjdpunkt i sommar – Elmia Lastbil i Jönköping. I år firar vi 30 år i verkstadens tjänst och ställer ut i större monter med ny placering. 

Under Elmia Lastbil visar vi ett urval av vårt sortiment för tunga fordon. Missa inte att ta del av mässpris på en balanseringsmaskin från populära Hofmann som hanterar hjul upp till 250 kg!

Välkommen att besöka oss på Elmia Lastbil i monter B05:30.

Erfaren partner i fordonsbranschen

SUN startades 1994, sprungen ur då Volvo-ägda BIMA’s maskinverkstad. Allt sedan 1990-talet har vi stått stadigt på våra tre ben; premium verkstadsutrustning, service och ackrediterad kalibrering. Tillsammans har vi i företaget riktigt många år av kunskap, både gemensamma från SUN och från tidigare erfarenheter. 

Till en början var SUN’s fokus på motor- och avgastestare. Under åren har utbudet breddats med allt en modern fordonsverkstad kan behöva, som exempelvis billyftar, däckmaskiner och verkstadsinredning

Vår verksamhet kännetecknas av att vi noggrant handplockar både leverantörer och produkter för att kunna erbjuda dig som kund, premium verkstadsutrustning och inredning till fordonsbranschen. I kontakten med oss får du ett personligt bemötande av vår kunniga och jordnära personal.

Vårt fokus är riktat mot svenska och europeiska leverantörer, som likt oss själva, har stor erfarenhet och många år i branschen. Detta ger dig som kund en stor trygghet i att få tillgång till avancerad och kundanpassad service.

Vi är svensk generalagent för tyska MAHA som är världsledande på marknaden av testutrustning för fordon, lyftar och emissionsmätning.

Vi är även återförsäljare av det mycket uppskattade Hofmann, i sin tur världsledande inom sektionerna däckmaskiner och hjulinställning. Tyska Romess är ännu en stabil och mångårig aktör vi arbetar med. De är främst kända för bromsvätske- och hydrauloljebytare samt sina många specialprodukter framtagna för Mercedes Benz.

Varmt välkommen till oss på SUN Maskin & Service AB - din verkstadsutrustningspartner.

 

SUN Maskin & Service AB |  info@sunmaskin.se | 054 – 85 00 75 | www.sunmaskin.se

SUN Maskin & Service AB
Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564744729

Sänd till en kollega

0.094