Drivknuten.se sponsrar motorsport med hjärta och engagemang!

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Drivknuten.se sponsrar, precis som många andra företag inom motorbranschen, olika former av motorsport, men väljer sponsring där det finns hjärta och engagemang.

Sedan tidigare sponsrar Drivknuten.se Karlskoga Motorstadion på flera olika sätt just för att det är en fantastisk och mycket välskött anläggning med ett stort engagemang!

Drivknuten.se syns på skyltar och har varit med och bidragit till en liten bit asfalt, men sponsrar också KMF, Karlskoga Motorförening som är en mycket välskött förening med stort hjärta och helt enastående engagerade funktionärer.

Men nu har Drivknuten.se också gått in och sponsrat en ”egen” bil som används för företagsaktiviteter, kundevent där många killar - och tjejer också för den delen - testar på att vara ”racerförare för en dag”. 

Det är en av Bohlin Racings bilar som de använder i sitt unika koncept med spännande aktiviteter i allt från teambildning, licenskurser, körsäkerhet och Go-kart till hissnade upplevelser med raceutrustade Volvo C30, Formel Renault 2.0 eller Legend Cars. Har du inte provat än, så måste du bara göra det. Det sägs att bil nr. 10 ska vara något extra...

Mer om Drivknuten.se sponsring på Karlskoga Motorstadion: Drivknuten.se/blog

Karlskoga Motorförening: www.karlskogamotorforening.com

Karlskoga Motorstadion: www.karlskogamotorstadion.com

Bohlin Racing/Promenta: www.promenta.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Bilder och video

drivknuten_racingbil_karlskogadrivknuten_skylt_karlskogakarlskoga_motorstadion

Sänd till en kollega

0.066