Total Sweden AB och Olssons i Ellös signerar distributionsavtal!

| Medlemsnyhet | Företag Total Sweden AB

Som officiell distributör av Totals produkter kan Olssons i Ellös erbjuda sina kunder ett brett sortiment av högkvalitativt smörjmedel.

Totals produkter är framtagna och utvecklade för att spara bränsle samt reducera CO2 utsläpp. Detta är fördelaktigt för samtliga aktörer inom lantbrukssektorn och entreprenadsektorn som kan räkna med minskade bränslekostnader. Samarbetet stärker Totals möjlighet att nå ut med sitt stora sortiment av högkvalitativa produkter till svenska kunder.

 Vilka är Total?

Total är världens fjärde största globala energibolag. Det tack vare sitt omfattande utbud av tjänster och avancerade produktlösningar. Genom samarbetet med Olssons i Ellös vill Total ytterligare stärka sin position på lokal nivå i Sverige. Genom avtalet får Olssons i Ellös full tillgång till Totals produktsortiment. Total fokuserar på att utveckla och ta fram bränslesparande- och utsläppsreducerande produkter.

Olssons i Ellös

Olssons i Ellös är ett av de ledande företagen i Sverige inom området reservdelar och utrustning för traktorer och entreprenadmaskiner. Ett brett sortiment, personlig service, samt väl utvecklad e-handel gör Olssons i Ellös till en självklar partner för mindre och medelstora verkstäder.

 

 


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Total Sweden AB

Box 50326
202 13 Malmö
Sverige
Total Sweden AB

Bilder och video

OlssonsiEllös_logoTOTAL_LUBRICANTS_CMYK_Horizontal

Sänd till en kollega

0.066