23948sdkhjf

Kylvätskan till ALLA bilar

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

Prestone uppfyller eller överträffar prestandakraven för alla bilproducenter över hela världen.

Vilka är Prestones främsta fördelar som kylvätska?

"Prestone uppfyller eller överträffar prestandakraven för alla bilproducenter över hela världen. Den skyddar inte bara aluminium och alla andra metaller och icke-metaller i upp till 10 år eller 240 000 km, utan garanterar också att alla bilmotorer kommer att fungera även de mest extrema väderförhållandena, vid temperaturer som är så låga som -64°C.”

"För enkelhetens skull finns Prestone tillgänglig som färdigblandad, perfekt för att fylla på i alla bilmotorer oavsett vilken kylvätska som finns i systemet. Prestone finns också som koncentrat i bulkstorlekar; idealisk för användning av någon mekaniker i vilken motor som helst. Eftersom det passar alla bilar, sparar det pengar, tid och lagringsutrymme. "

Prestone hävdar att det är kompatibelt med alla märken och modeller av bilar på vägen. Konkurrenter hävdar emellertid att olika märken av bil kräver en specifik färg av kylvätska. Hur testas Prestone för att garantera lämplighet med alla bilar och lätta lastbilar och kompatibel med kylvätskan som redan finns i motorn?

"Svaret är enkelt; testning, testning, testning! På Prestones Tekniska Center i Danbury, Connecticut, i USA, spenderar forskargrupper år att utveckla och testa kylmedel/frostskyddsmedel. Endast genom att använda tester med industri standard kan Prestone garantera lämplighet med alla bilar och kompatibilitet med alla kylvätskor. Förutom att vara den bästa lösningen för eftermarknaden, levererar Prestone kylvätska till världens största fordonstillverkare. När bilen lämnar fabriken, innehåller den Prestone. "

Kan detta påstående garanteras?

"Ja, det kan det. Prestone är unik, patenterad över hela världen med överlägsen prestanda. Prestones OAT (Organic Acid (Additive) Teknologi har testats i över 29 miljoner km i laboratorier och många miljoner mil på vägen, vilket garanterar Prestones prestigefyllda garantifrimärke. "

"Prestone kylvätska levereras med Prestone kompatibilitetsgaranti och testad och godkänd av det tyska fordonskontrollföretaget DEKRA och håller vad produkten garanterar -skydda mot korrosion, överhettning och frysning."

Hur håller kan ni hålla er på toppen av innovation och ny motorutveckling på marknaden? Varje år introduceras allt fler nya bilar med ny och annan motorteknik på marknaden. Hur kan ni se till att Prestone kommer att fungera även för dessa motorer också?

"I över 90 år har Prestone varit i framkanten av kylmedelsutveckling. Inspirerad av sin historia är Prestones forskare dedikerade en kontinuerlig utveckling av kylmedelsteknik. Prestone kan överträffa konkurrensen genom att använda sin exklusiva relation med världens största fordonstillverkare. Återigen kommer det ner till testning; När en ny motor skapas med användning av nya material, är Prestone hängivna att se till att dess patenterade kylvätska skyddar alla komponenter i upp till 10 år eller 240 000 km, garanterat!

 


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.075