23948sdkhjf

Få bra översikt och spara tid med ett digitalt kemikalieregister för dina bilvårdsprodukter

| Medlemsnyhet | Företag EcoOnline AB

Ett digitalt kemikalieregister samlar information om farliga egenskaper och rekommenderade skyddsåtgärder för kemiska produkter så som bilvårdsprodukter som finns i verksamheten.

Får en bra översikt och spara både tid och pengar
EcoOnlines kemikalieregister ger dig tillgång till Nordens största databas för säkerhetsdatablad – en bra utgångspunkt för att kunna arbeta systematiskt med att minska de risker som är förknippade med kemikalier.

Du får möjlighet att identifiera er kemikalieanvändning, bedöma risker och vidta åtgärder. Det blir lättare att hålla säkerhetsdatabladen uppdaterade och eftersom allt är digitalt kan du dela och hämta information oavsett tid och plats.

Varför ska jag ha ett kemikalieregister
Det ställs omfattande krav på vad ett kemikalieregister ska innehålla. Framförallt ställs det krav på att säkerhetsdatabladen alltid ska vara uppdaterade och innehålla information om bland annat farliga egenskaper och rekommenderade skyddsåtgärder. Eftersom det ofta handlar om stora mängder information är man idag i behov av ett digitalt kemikalieregister.

Lagen tar inte hänsyn till om du har få eller många kemikalier, om du har stor eller liten budget. EcoOnlines digitala kemikalieregister ser till så att alla kan uppfylla myndighetskrav på ett praktiskt och effektivt sätt. Programvaran är anpassad efter myndigheternas krav på kemikalieregister för att det ska vara enkelt att möta dessa krav.

När målet är en trygg arbetsdag för dig och dina kollegor är EcoOnlines digitala kemikalieregister ett effektivt hjälpmedel.

Test kostnadsfritt här

Medlemsnyhet

Företag
EcoOnline AB

Drakegatan 7
412 50 Göteborg
Sverige
EcoOnline AB

Sänd till en kollega

0.091