23948sdkhjf

Toyota valde TRICO för sitt Optifit sortiment

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

Toyota valde 2016 Trico som leverantör med sin innovativa Hybrid Blad design för sitt fordonssortiment under namnet Optifit som lanserades i maj 2017.

TRICO´s Hybridblad har Memory Curve Steel och variabel böjning, vilket ger jämnt tryck längs bladlängden för en ren och klar torkning under hela livslängden. Medan Toyotas OEM Uni-Blade använder tryckpunkter, vilket gör att gummit slits snabbare under dessa. TRICO’s Hybridblad har 3 olika tvåpunktsfästen som har kalkylerats för att ge optimalt tryck för varje bladlängd från 350mm till 700mm.

TRICO Hybrid Blade är utformad för att fungera bra vid kalla temperaturer, dvs. det har inga rörliga delar medan OE Uni-Blade har leder som samlar is, snö m.m. TRICO Hybrid Blade har den bästa Z7-beläggningen för att minska friktionen och ge en ren klar torkning genom bladets hela livslängd. TRICO Hybrid Blade har högpresterande natur/syntetblandning gummi för längre livslängd. Ger 4 säsongers torknings- prestanda, utformad för en bra torkning både vid vinterns låga temperaturer och förhindrar missbildat gummi på sommaren vid högre temperaturer.

Trico använde sin Variflex-programvara för att bestämma lämpliga bladkurvaturer baserat på glas och armtryck för att designa lämpligt tryck under hela torkmönstret. Den oberoende Eftermarknaden kan få samma hybridprestanda och styling med TRICO Exact Fit Hybrid torkarblad - med samma design, konstruktion och komponenter som Toyota Optifit-blad.

I över 100 år har TRICO Products Corporation varit en av världens största tillverkare av torkarbladsprodukter och system med verksamhet i Asien, Australien, Nordamerika, Sydamerika och Europa. TRICO utvecklar avancerade torkarteknologi för fordonstillverkare och förare världen över. TRICOs forskning och utvecklingsteam bedriver stolt TRICO tradition att utforma torkarblad med ledande innovativ teknik för att säkerställa maximal hållbarhet och förbättrad sikt.

För mer information om TRICO torkarblad, besök www.ferdfelt.se eller kontakta Ferdfelt Trading AB på 08-749 35 50.

 


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Stallarholmsvägen 46
124 59 Bandhagen
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Sänd till en kollega

0.077