23948sdkhjf

LISTA: Sveriges bästa bilverkstäder 2017

| Medlemsnyhet | Företag Lasingoo Sverige AB

För andra året i rad delar Lasingoo med sig av data som visar vilka verkstäder i Sverige som fått högst betyg av kunderna efter utfört arbete. Efter hård konkurrens hamnar återigen Speedy Bilservice i Vällingby högst upp på listan.

— Det känns fantastiskt, vi är så stolta och glada att allt hårt arbete vi lägger ner ger utdelning. På Speedy Bilservice mäter vi systematiskt vår kundnöjdhet varje månad. Det är viktigt att kunden får ett bra första intryck och blir sedd, men även att det är ordning och reda på verkstaden. Viktigast är dock ärlighet, det lönar sig alltid, säger Raid Gergees på Speedy Bilservice i Vällingby.

Nonny Davidsson på Lasingoo menar att det kan vara mycket värdefullt att ta del av tidigare kunders erfarenheter inför valet av bilverkstad vid till exempel reparation eller service.

— När verkstadskunder oberoende av varandra rekommenderar en verkstad på grund av medarbetarnas skicklighet och positiva kundbemötande slår det väldigt högt i nästa kunds val av bilverkstad. Med dessa omdömen förenklar vi för bilägaren och driver nya kunder till de verkstäder som utmärker sig. I arbetet med kundnöjdhet fortsätter Speedy Bilservice i Vällingby att imponera, säger Nonny Davidsson, marknadschef på Lasingoo.

För att motivera verkstäder att prioritera arbetet med kundnöjdhet skapades begreppet Stjärnverkstad, en utmärkelse för verkstäder med minst 10 omdömen där betyget når upp till ett genomsnitt om minst 4,0 av 5 stjärnor. I dagsläget finns cirka 35 Stjärnverkstäder på Lasingoo.

HELA TOPPLISTAN
Källa: lasingoo.se. Högsta möjliga betyget är 5.

Verkstad och genomsnittsbetyg
1 Speedy Bilservice, Vällingby  4,95
2 Kuröds Rostskyddscenter, AD Bilverkstad Uddevalla  4,88
2 Avgassystemet AB, Vallentuna  4,88
3 Sheer Motor Center, OKQ8 Bilverkstad Södertälje  4,86
4 Autoluna AB, Göteborg  4,81
5 Speedy Bilservice Nacka  4,80
6 Speedy Bilservice Högdalen  4,78
7 Petterssons Bil & Maskinservice Göteborg  4,77
8 Ulrix Bil & Diesel, Bosch Car Service Malmö  4,73
­­9 Jarls Bilservice, AD Bilverkstad Helsingborg  4,73
10 Mekonomen Bilverkstad Källbäcksrydsgatan, Borås  4,70
 

För ytterligare information, kontakta:
Nonny Davidsson, Marknadschef Lasingoo
Telefon: 072 981 99 81, E-post: nonny.davidsson@lasingoo.com

Om Lasingoo: Lasingoo är ett branschinitiativ med fler än 2 000 anslutna bilverkstäder över hela Sverige. På lasingoo.se kan bilägare jämföra verkstäder, läsa kundomdömen och boka fordonstjänster till fast pris. Lasingoo ägs gemensamt av AD-bildelar, Autoexperten, Bosch Car Service, Hedin Bil, Mekonomen Group och OKQ8.


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Lasingoo Sverige AB

c/o Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36
111 57 Stockholm
Sverige
Lasingoo Sverige AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.076