23948sdkhjf

EcoOnline lanserar nytt verktyg för att kartlägga risker

| Medlemsnyhet | Företag EcoOnline AB

Enligt arbetsmiljölagen har alla arbetstagare rätt till information om vilka kemikalier som är farliga och riskerna i samband med användning och lagring. Nu gör EcoOnline det ännu enklare för företagen att kartlägga riskerna.

Riskkartläggning är ett verktyg som ger dig en snabb överblick över riskerna i samband med företagets kemikalier och kemiska produkter.

Med några få klick kartläggs företagets produkter och rapporten indikerar vilka produkter som innebär högst risk. Detta kan ge en bild av vilka produkter som bör prioriteras i en fullständig riskbedömning.

Riskkartläggning ger också en indikation på vilken produkt du ska hantera med extra försiktighet, eller överväga att ersätta (substitution). På så sätt hjälper denna kartläggning dig till att minska din hälso- och säkerhetsrisk till en lägre nivå.

Som inköpschef i ett företag kan riskkartläggningen hjälpa dig upptäcka risker och jämföra dem mot andra potentiella produkter, så du kan vara säker på att du köper det säkraste alternativet.

Om du redan har ett digitalt kemikalieregister, Eco Archive, kan du logga in och se en instruktionsfilm. Om du inte är kund än kan du kontakta oss så visar vi hur riskkartläggningen ser ut.

Kontakta EcoOnline på 031-757 81 50 eller info.se@ecoonline.com

Hemsida

Ladda ner en guide om riskbedömning av bilvårdsprodukter och andra kemiska produkter

Medlemsnyhet

Företag
EcoOnline AB

Drakegatan 7
412 50 Göteborg
Sverige
EcoOnline AB

Sänd till en kollega

0.064