23948sdkhjf

Kardanaxlar till Mercedes

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Specialisten på delar för drivlinan, Drivknuten.se, presenterar nu ett 20-tal helt nya kardanaxlar till Mercedes Sprinter. Varje modell, motoralternativ respektive växellåda betyder olika längd och modell på kardanaxeln.

Totalt finns nu drygt 50 helt olika kardaner till Mercedes Sprinter, Vito, Viano samt VW Crafter som till dels också delar drivlinan med Mercedesmodellerna. Det gör det ännu svårare att hitta rätt kardanaxel och delar utan tillgång till mer ingående program och register, det räcker alltså inte att enbart att gå efter bilens regnummer.

Drivknuten.se har flera system för att säkerställa att det blir rätt kardan för respektive bilmodell, och de lagerför merparten av alla kardanaxlarna.

Priserna på kardanaxlarna varierar stort med priser från 5555 kr för en kardandel till mellan 8990 och 15900 kr för en komplett kardan. Men det finns även lösa stödlager och knutkors att tillgå till vissa modeller.

Drivknuten´s kundtjänst hjälper till med att hitta rätt delar via mail på info@drivknuten.se eller telefon 042-450 87 10

Se hemsidan för alla kardanaxlar och delar till Mercedes Sprinter: Drivknuten.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.062