23948sdkhjf

Esterbaserad racingolja

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Grossisten och reservdelsspecialisten, Drivknuten.se går ”all in” när det gäller Gulf´s sortiment av esterbaserade helsyntetiska racingoljor. Nu presenterar de en komplett serie av ren racingolja i olika viskositeter och utförande.

Gulf´s helsyntetiska esterbaserade motoroljor är helt och hållet utvecklade för  racing. Racingoljan är framställd genom den absolut senaste additivtekniken som genom kemiskt rena estrar gör att oljan får exceptionella prestanda som klarar höga varvtal med extrem värme och under lång tid. Olika viskositeter och sammansättningar ger skiftande användningsområden och prestanda.

Från den tunna lågviskösa 0W-30-oljan för maximal uteffekt vid kvalificeringsvarv och kortare sprintrace till högviskosa 10W-60 för enduranceracing som ex.vis 1000 km, 12 eller 24 timmars tävlingar med höga omgivande temperaturer samt en hög bränsleutspädning av oljan.

Rekommendationstabellen hjälper till att hitta rätt olja för rätt ändamål.

På grund av sammansättningen av oljorna bör inte någon av dessa användas i vanliga bilmotorer för dagligt bruk.

Konsumentpriset är 259 kr per liter oavsett viskositet, men literpriset hamnar strax under 200 kr vid köp av en femlitersdunk som har priset 999 kr. Alla verkstadskunder har dessutom en mycket generös rabattsats från Drivknuten.se som lagerför oljan i samtliga viskositeter på sitt Helsingborgslager.

Sedan tidigare finns även esterbaserad växellådsolja, tvåtaktsolja och bromsvätska. Se mer om racingprodukterna på hemsidan: Drivknuten.se

 

 

 

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Bilder och video

Gulf_Competition_rekommendation

Sänd till en kollega

0.064