23948sdkhjf

Miljö- och Kemidagarna - boka tidigt rabatt 1000 kr

| Medlemsnyhet | Företag EcoOnline AB

Skulle du vilja få lite inspiration av hur andra arbetar med miljö, arbetsmiljö och hantering av kemiska produkter? Missa då inte chansen att ta del av föreläsningar av myndigheter, forskare och näringsliv.

Datum: 23-24 maj, 2018
Plats: Quality Hotel 11, Göteborg
Boka tidigt rabatt: 1000 kr (t.o.m 31 dec, 2017)

Agenda
Varje år delar vi in agendan i block för att ge olika infallsvinklar under samma tema.

Aktuellt just nu
Under detta block blir du uppdaterad om den senaste lagstiftningen och andra nyheter inom miljö, arbetsmiljö och kemi. På scen kommer även årets miljökommun dela med sig av hur de arbetar.

Kemiska arbetsmiljörisker
Att hantera och exponeras för kemiska produkter innebär risker. I detta block går igenom vad kemiska arbetsmiljörisker innebär och vad som gäller vid tillsyn. Vi kommer också fördjupa oss inom specifika kemiska abetsmiljörisker som tex. svetsning och allergiframkallade ämnen.

Substitution
Under detta block får vi mer kunskap om hur man kan arbeta med substitution och vad man tjänar på att substituera. Bl.a. kommer det nya nationella substitutionscentret dela med sig av kunskap.

Miljö, klimat och livet
Vi blickar ut i världen och får ta del av vad som händer i skog, vatten och med klimatet. Slutligen får vi de kemiska svaren på vad livet består av och hur det kan ha uppstått i jordens tidigaste barndom.

Se hela agendan här

Om konferensen
Miljö- och Kemidagarna är en mötesplats för dig som arbetar med kemi-, miljö-, arbetsmiljö- och hållbarhetsfrågor. Tidigare deltagare har haft roller som kvalitetschefer, miljöchefer, miljösamordnare, produktionschefer, HMS-ansvariga, VD, skyddsombud inom både privat och offentlig sektor. 

"Intressanta föreläsningar som gav inspiration och idéer. Kändes som en röd tråd över dagarna och föreläsningarna."

Trerättersmiddag med underhållning
Vi avslutar första konferensdagen med en trerättersmiddag med underhållning bl.a. av ståupp-komikern Niklas Andersson. Kvällen brukar vara väldigt uppskattad när man får lära känna andra deltagare som arbetar med liknande frågor. Under kvällen delas även priset EcoOnline Award ut i syfte att uppmuntra effektiv kemikaliehantering som skapar bra resultat.

“Intressanta föreläsningar, trevlig och god middag, bra samtal”

Läs mer om konferensen och anmäl dig här

Medlemsnyhet

Företag
EcoOnline AB

Drakegatan 7
412 50 Göteborg
Sverige
EcoOnline AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.085