23948sdkhjf

Triscan vinner priset som Årets Leverantör på Auto Awards 2017

| Medlemsnyhet | Företag Triscan A/S

Cirkusbygningen i Köpenhamn bildade 28 november ramarna för årets Auto Awards prisutdelning, och glädjen var naturligtvis stor, då Triscan blev korat som Årets Leverantör.

"Vi är mycket stolta, hedrade och ödmjuka att vinna i kategorin "Årets Leverantör" och mottaga det stora priset", säger VD Michael Juul Hansen på Triscans ledningsgrupp vägnar, som alla var närvarande vid händelsen. "Vi mottager priset på alla våra kollegors vägnar, som i det dagliga livet bidrager till att vi kan gör oss förtjänta av detta pris. Sist men inte minst är det också ett stort tack till våra kunder som ständigt hjälper oss med input till att kontinuerligt utveckla vårt koncept och verksamhet positivt", avslutar Michael Juul Hansen.

Auto Awards grundades 2015, där de prestigefyllda statyetterna först distribuerades. Auto Awards prisutdelningen har till avsikt att hedra de aktörer i den danska bilindustrin, där på ett betydande sätt gör en skillnad, sätter en hög standard, utmanar och tjänar som inspiration för industrin.

I kategorin "Årets Leverantör" bedöms de nominerade bland annat på kvalitet, innovation, ekonomi, service, leverans, support, tillgänglighet, produktsortiment, kreativitet och samarbete. Med andra ord, en leverantör som bidrar till värdeskapande på alla sätt mot konsumenterna och en leverantör, som i sitt fält, ofta uppnår status som "den föredragna".

Medlemsnyhet

Företag
Triscan A/S

Engmarken 11
8220 Brabrand
Danmark
Triscan A/S

Sänd till en kollega

0.065