23948sdkhjf

Det är tryck på Triscans gasfjädrar ... i mer än en mening

| Medlemsnyhet | Företag Triscan A/S

Vi utökar löpande vårt gasfjäder-program - och nu har vi gett det lite extra "gas". Triscans redan breda program är nu uppe på mer än 1465 referenser i OE-kvalitet.

Med program utvecklingen kan vi erbjuda en nästan 100% täckning av den europeiska flottan, om vi inte inkluderar exotiska sportbilar i täckningsanalysen. Oavsett vilken gasfjäder du saknar, kan du vara så gott som säker på, att Triscan har den.

En gasfjäder förlorar sitt tryck över tiden - och under de kalla vintermånaderna sjunker trycket ytterligare p.g.a. den låga temperatur. Det är därför oftast på vintern, att en bilägare blir uppmärksam på, att något är fel och att ett utbyte kan vara nödvändig.

Gasfjädrar är nästan underhållsfria, men...
Det är alltid en bra idé att hålla gasfjäderns delar fri från rost eller smuts. Detta gäller särskilt gasfjäderns kolvstång, vilket annars kan leda till skada på gasfjäderns packning - och därigenom bli otät och förlora dess funktion. Undvik också att böja eller belasta gasfjädern i sidled.

Kom alltid ihåg att byta ut gasfjädrarna i par

VISSTE DU…

… att Triscan själv producerar gasfjädrar?
… att Triscan också har ett brett program av universella gasfjädrar?
Med de mer än 254 gasfjädrar och 41 beslag får du ett otal av kombinationsmöjligheter. Specifika behov kräver speciella lösningar - och dom hittar du också hos Triscan.
.... att Triscan också producerar kundspecifika gasfjädrar?

Medlemsnyhet

Företag
Triscan A/S

Engmarken 11
8220 Brabrand
Danmark
Triscan A/S

Sänd till en kollega

0.071