23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Smartrep.info: Monteringsanvisningar och användning av specialverktyg vid Gates Stretch Fit remmar

Nu är 16 Gates Stretch Fit remmar som också omfattas av smartrep.info, bl.a. eftersom användningen av specialverktyg krävs vid montering.

Under första kvartalet 2017 introducerade vi vår smartrep.info service under mottot: "Vi gör det lätt att göra det rätt". Servicen riktar sig till verkstaden/mekaniken i förhållande till reservdelar, som har visat sig kräva särskild uppmärksamhet vid montering. Nu är 16 Gates Stretch Fit remmar som också omfattas av smartrep.info, bl.a. eftersom användningen av specialverktyg krävs vid montering.

Så här gör mekaniken
Reservdelar som kräver särskild uppmärksamhet vid montering, är försedd med en tydlig etikett på förpackningen. Etiketten är förutom en varningstriangel också försedd med en webbadress - www.smartrep.info - och en QR-kod som går direkt till webbplatsen när man skannar den. På hemsidans startsida matas varunumret från produktens streckkodsetikett, varefter information om montering och eventuellt. obligatorisk användning av specialverktyg visas.

Ett exempel på detta kan vara # 8640 601090SF till PSA 1.4 och 1.6 HDI-motorer (2005-2007), i vilket fall specialverktyg 8640 SFT001 ska användas och remmen ska monteras på stödhjulet/spännrullen i en speciell ordning.

Bakgrund
Det finns relativt få - och oftast dom samma reservdelarna i en produktgrupp - som står för de flesta reklamationer. Angivelse av orsak kan typiskt delas in i två kategorier - en som kan påverkas och en som är svår att göra något åt. 

Den första kategorin, som är lätt att påverka (men tyvärr står för den stora majoriteten av reklamationsberättelser efter avslutad reklamationsbehandling), är delar där särskild hänsyn måste ges och ev. användas specialverktyg vid montering. Men vi kan tillsammans - mekaniken, grossisten och Triscan - göra något åt det, och det är just det smartrep.info siktar mot.

Den sista kategorin, som är svår att hantera, är delar som från biltillverkarnas sida är dåligt utformad. Eftersom Triscan levererar reservdelar i OE-kvalitet, kommer delar som faller inom denna kategori, vanligtvis att ha samma brister som biltillverkarnas egna eftermarknadsdelar och vara känd av verkstäderna.

Triscan A/S
Engmarken 11
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
VAT nummer: DK27755968

Kontaktperson

TFA
Thomas Fuglsang Andersen
+45 87433348 tfa@triscan.dk

Sänd till en kollega

0.047