23948sdkhjf

Drivknuten i samarbete med Ferrita

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Reservdelsgrossisten Drivknuten.se startar nära samarbete med Ferrita som i sin tur är specialister på rostfria avgassystem.

Drivknuten.se har sedan tidigare ett flerårigt samarbete med Fixa Bildelar i Stockholm som specialiserat sig på standardljuddämpare. Det samarbetet ligger i att hjälpa varandras kunder med att hitta rätt delar inom respektives sortiment och utbyta erfarenheter men även strategier, marknadsföring samt utveckling för webbshop och Google.

Utgångsläget för det nya samarbetet med Ferrita består i grunden av samma tanke och kommer efter ett antal förfrågningar från kunder om söker delar som Drivknuten.se inte har.

Samarbetet innebär inte i första skedet att företagen ska lagerföra varandras sortiment, utan istället att utbyta erfarenheter runt utveckling och framför allt för att hjälpa varandras kunder på bästa sätt. 

– Tanken med vårt samarbete är naturligtvis att kunna hjälpa våra kunder och guida dem rätt med uppgifter som vi annars inte skulle ha tillgång till, säger Micael Ljungström, VD för Ferrita, och fortsätter.

– Idag blir det allt viktigare att arbeta med kvalitet och att samarbeta med starka företag inom olika segment. Som vi nu gör med Drivknuten.se som vi anser vara experter inom sitt produktområde, det är inte svårare än så, summerar Micael.

­– Vi är lika övertygade om vikten av att utvecklas ihop med starka varumärken och seriösa företag med bra produkter och erkänt god produktkännedom. Det är våra ingångsvärden när vi söker samarbete, och det stämmer klockrent med Ferrita, säger Alen Rasic, VD för Drivknuten.se nöjt.

I förlängningen kan det också bli så att ett antal produkter som Drivknuten.se säljer letar sig in i Ferrita´s sortiment och omvänt att Ferrita´s tillbehör mycket väl passar i Drivknuten´s range och även kommer att säljas den vägen.

Ferrita, som med sin totaldominans på avgassystemområdet, med agenturen för Eventuri insugssystem och luftfilter även tagit full kontroll på insugssidan.  Se hemsidan Ferrita.com för luftfilter, insugssystem, ljuddämpare, rostfria avgassystem, slutrör, racesystem, katalysatorer, avgasventiler, soundbooster avgashögtalare, rör, tillbehör etc.

Drivknuten.se är å sin sida lika dominerande inom delar för drivlinan som drivknutar, drivaxlar, knutkors, stödlager, kardanaxlar, hjullager och ABS-ringar i högsta originalkvalitet men även länkarmssatser, drivremmar och kamremssatser samt olja för alla ändamål från Gulf. Se hemsidan: Drivknuten.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.078