23948sdkhjf

Lastbilar

| Medlemsnyhet | Företag NTN-SNR Roulements

TILLVERKARE av originalutrustning

NTN:s tunga produkter tillverkas och omfattas av de strängaste kvalitetsstandarderna. Alla våra unika produkter utvecklas och testas av våra egna FoU-avdelningar. Detta gör det möjligt för oss att arbeta nära de ledande originaltillverkarna av fordon och växellådor, så att våra produkter uppfyller högsta möjliga krav.

Tillförlitlighet är nyckeln till vår framgång. Lastbilar bär tunga laster under långa sträckor; detta medför ett stort tryck på hjulnav och växellådslager, så vi utformar och bygger alla våra tunga lastbilar med detta i åtanke.

Det är av denna anledning som många av världens ledande originaltillverkare väljer NTN-produkter. NTN är kända för sin applikationskunskap och unika problemlösande produkter och har en stor andel av det globala affärssegmentet för hjullager och växellådor till lastbilar.

Genom att lita på NTN-produkter i dina fordon garanterar du den allra bästa tillförlitligheten, vilket bidrar till att göra ditt fordon mer kostnadseffektivt med hänsyn till de löpande driftskostnaderna. Färre fel innebär färre driftsstopp.

US-applikationer NTN-BOWER

NTN tillhandahåller axelreparationslösningar för populära originaltillverkare som t.ex. DANA, Eaton, Mack, Meritor, Freightliner m.fl.

Europeiska applikationer NTN-SNR

NTN-SNR levererar hjul- och transmissionsdelar till det ledande globala varumärket i Europa: Mercedes, men också till de mest populära märkena som exempelvis Renault Trucks, DAF, Scania m.fl....

Asiatiska tillämpningar NTN

NTN kan erbjuda förstklassiga transmissionskomponenter till de ledande asiatiska lastbilstillverkarna, t.ex. UD Trucks, Mitsubishi Fuso, Isuzu Trucks och Hino.

 

Medlemsnyhet

Företag
NTN-SNR Roulements

European Headquarter
1, rue des Usines – BP2017
01150 Annecy Cedex
France
NTN-SNR Roulements

Sänd till en kollega

0.068