23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

FORMAC är i förändring

| Medlemsnyhet | Företag Formac AB

Vi växer, och nu blir vi även effektivare!

Med över 30 verksamma år, eget modernt tryckeri, egen produktutveckling och med över 25 anställda är Formac en leverantör att lita på. Nu tar vi nästa steg. 

Med fem nya medarbetare i Sverige och Finland, utökad närvaro på marknaden och ett fortsatt högt tempo i produktutveckling visar vi vår vilja att möta behovet på effektivisering och konkurrenskraft i både utbud och service till våra kunder. Vår ambition är att bli en ännu bättre, tillgängligare och säkrare partner.

Formac är en helhetsleverantör som kan förse er med det mesta ni önskar, från stort till smått, från interiör (nyckelskåp, planeringstavlor, verkstadsinredning) och utställningsprodukter till förbrukningsmaterial. Vi hjälper till från början till slut, från design till leverans och montering. Våra produkter håller alltid högsta kvalitet.

Vad gör Formac för dig och hur hjälper vi din verksamhet?
Formacs sortiment är dels utvecklat för att underlätta din vardag. Produkter som exempelvis registreringsskylthållare, däcketiketter, sittskydd eller mattskydd är utvecklade för att vara så optimala som möjligt i vardagen för våra kunder. För att ge ytterligare mervärde till dig har Formac sett till att merparten av produkterna i sortimentet kan förädlas med din egna logotyp eller budskap. Något som hjälper dig att sprida ditt varumärke till fler.

Varför är just Formac det bästa valet för dig?
Formac har lång erfarehet och ett brinnande fokus på att vara en trygg, flexibel och proaktiv leverantör att lita på. Vi arbetar väldigt nära våra kunder, lyssnar på behov och önskemål och agerar utefter detta.

För mer information besök oss på formac.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Formac AB

Moränvägen 10
352 45 Växjö
Sverige
Formac AB

Sänd till en kollega

0.109